Vennemiddag – festmat fra Ole Martin Alfsen

Ole Martin Alfsens kokebok Vennemiddag – festmat for alle er en flott og praktisk kokebok som vil fjerne prestasjonsangsten din når du ber venner på middag.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Vennemiddager er noe av det hyggeligste som finnes. I kokeboken Vennemiddag blir du vist hvordan du kan be inn til middag med lave skuldre og null redsel for å mislykkes. I stedet for å stresse og kløne, kan matlagingen bli en morsom opplevelse dersom du planlegger godt og lager mat du liker å tilberede.

Vennemiddag, Ole Martin Alfsen, Forlaget Press, kokebok

Vennemiddag er en praktisk kokebok med over 200 oppskrifter på forretter, hovedretter, desserter og tilbehør – og en masse tips til hva du bør gjøre i alle mulige scenarioer underveis i matlagingen. Med denne kan du til og med være ambisiøs, uten å være redd for å måtte by på frossenpizza når gjestene endelig er kommet. Om ikke det er nettopp det de har lyst på, da.

Hver rett i boka akkompagneres med tips til drikke og hva du kan gjøre på forhånd, for å forenkle prosessen. Boka vil inspirere deg til å slå deg løs på kjøkkenet – og ikke minst vil vennene dine bli fornøyde, for nå blir det garantert flere vennemiddager fremover!

Hva med denne menyen en lørdagskveld med gode venner til bords?

Forrett: Maltwhiskydampede blåskjell med chipotle
Hovedrett: Ølkokte oksekjaker med potetpuré
Dessert: Grappamarinert blodappelsin med riskremiskrem

Ole Martin Alfsen er en av Norges mest folkekjære kokker. Han er kjent fra TV-serien Fire stjerners middag. I tillegg har han hatt stor suksess med kokebøkene Familiekokeboka og Hverdagsmat. Sistnevnte har solgt i mer enn 40 000 eksemplarer, og den har blitt en trofast makker på kjøkkenet for mange av oss.

Og nå kommer altså Alfsen ridende på sin hvite hest nok en gang, for å hjelpe deg med å servere fantastiske retter når du har bedt venner på middag.

Andre titler fra Ole Martin Alfsen