Trening på agendaen

Bøker for deg som vil sparke i gang året med trening og en sunnere livsstil.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Et nytt år gir deg ofte motivasjon til å starte på ny frisk – få trening i fokus og bevege deg mer, spise litt sunnere og bli en mer aktiv versjon av deg selv.

Flere nye treningsbøker hjelper deg med nettopp dette – uansett hvilket nivå du starter på, og hvilke ambisjoner du har.

Her presenterer vi et knippe av de mest populære nye treningsbøkene – som kan kickstarte et sunt og aktivt 2019.

 

God nok med fitnokmetoden av Camilla Lorentzen

Camilla Lorentzen strevde med selvbildet hele oppveksten sin. Hun er opptatt av at man må lære å bli glad i seg selv for å få til en varig livsstilsendring. I denne boken forfekter hun det å spise godt og trene med glede. Boka gir deg tre steg i en metode som endrer måten du ser på trening og kosthold på.

God nok med fitnokmetoden

Bli din egen PT av Pia Seeberg

Dette er en treningsbok som gjør deg til din egen personlige trener. Her får du enkle fysiske og mentale verktøy og treningsprogrammer som følger deg gjennom vinter, vår, sommer og høst. Boka hjelper deg å oppnå resultatene du drømmer om, helt på egen hånd.

Bli din egen PT

Fit på 30 dager av Desirèe Andersen

Denne er allerede blitt en bestselger i år. Boka gir deg det du trenger for å få en lettere, sunnere og sprekere livsstil. Ingen er like. Denne boka er derfor bygget opp slik at du kan velge den veien som passer din definisjon av å være fit og veltrent. Forfatteren byr på matoppskrifter og øvelser, lagt opp så du kan følge en 30-dagers plan som gir overskudd og en sunnere livsstil.

Fit på 30 dager

Her gir Desirèe Andersen deg noen enkle øvelser trener hele kroppen – en god start på et aktivt 2019: