Strikk deg varm i vintermørket

Vinter og mørketid er perfekt for å strikke deilige, varme plagg i alle mulige farger og former. Her kan du se et lite utvalg av vårens nye strikkebøker.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Strikking er terapeutisk og avslappende, en perfekt hobby om vinteren. Her finner du et lite utvalg av årets nye strikkebøker.

Men hvorfor ikke kombinere strikkingen med en god bok? Det finnes knapt noe deiligere enn å sette seg under pleddet med en stor kopp te, et strikketøy og en god historie på øret. Se vårt utvalg av lydbøker her.

Wiolastrikkav Kristin Wiola Ødegård

Ny strikkebok fra en av Norges mest populære strikkedesignere. Wiolastrikk byr på strikkede og heklede modeller av alle slag. Boken har et flott magasinpreg og er inspirerende og fargerik. Dette er en bok for deg som liker tøffe strikkeplagg. Wiola tar i bruk varierte teknikker, både glattstrikk, flettestrikk, mønsterstrikk og ovenfra-og-ned-strikk. Her får du moderne, freshe klær med behagelige, varme ullkvaliteter.

Få gratisoppskrift på genser med tykke pinner her.

Kjøp boken her

Luer – av Marion Louise Rindsem

Luer er noe alle kan strikke – det er gøy og går raskt. Her får du en flott strikkebok med tykke og tynne luer til vinter og vår, til hele familien. Boken har 51 forskjellige oppskrifter og byr også på en egen maskestingskole, som tar strikkingen din til nye høyder.

Kjøp boken her

Strikk med Langmo – av Line Langmo

Stylist Line Langmo har jobbet med kjendiser som Bertine Zetlist og Tone Damli, og nå kommer hun med en strikkebok full av spennende oppskrifter. Boken byr på oppskrifter på moteriktige gensere og jakker til kvinner i alle aldre. Plaggene er komfortable og deilige, og de kan styles både til hverdag og fest. Dale Garn har kvalitetssikret oppskriftene og lanserer også et eget Line Langmo-garn.

Kommer 06.02.17

Forhåndsbestill her