CLUE er strålende krim for barn fra Jørn Lier Horst

CLUE-serien til Jørn Lier Horst består av til sammen åtte spennende fortellinger, der Cecilia, Leo, Une og Egon løser mysterier. Hver bok har en avsluttende historie, men i de fire første bøkene må barna løse et større mysterium: Hva som skjedde sist sommer, da moren til Cecilia forsvant.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

CLUE-serien er en svært populær krimserie for barn og unge. Den er oversatt til en rekke språk, og har fått en diger fanskare av unge lesere.

CLUE 1–4

I denne boken får du de fire første historiene samlet i én bok. Den byr på skipsforlis, gamle graver, hemmelige huleganger og en drøss med spennende saker.

CLUE 5–8

I denne boken får du de fire siste fortellingene om Cecilia, Leo, Une og Egon. I fjerde bok løser barna den store gåten om Cecilias mor, men de kommer også på sporet av den mystiske Kutter-skatten. I bok 5, 6, 7 og 8 finner barna en rekke ledetråder, og i denne samleboken får du svar på hva Kutter-skatten er, og hvor den ligger gjemt. Disse fortellingene er breddfulle av mystikk og spenning. Her får du besynderlige skjeletter, skumle trusselbrev, hemmelige skatter, skyggelagte gruveganger og mye mer.

Forfatter Jørn Lier Horst har arbeidet som etterforskningsleder i politiet, og er en av Nordens fremste forfattere av krim for voksne. Han har vunnet en rekke høyt hengende priser for sine romaner.