Stem på Årets bok!

ARK-vennene har talt, nå er nominasjonslisten til Årets bok 2016 klar. I den finner du bøkene våre kunder anser som årets beste leseropplevelser.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Nå er nominasjonslisten til Årets bok klar, og du kan bli med å stemme på din favoritt fra bokåret 2016. Vinneren kåres 7. desember.

Stem på Årets bok 2016

Vi har aldri hatt så mange kunder før eller solgt en så stor bredde av bøker som vi gjør nå. For å markere dette har vi laget en pris som feirer den gode leseropplevelsen – Årets bok, der det er bokleserne selv som kårer hva som er årets beste leseropplevelse.

Hvert år skal vi invitere 10 000 av våre mestlesende ARK-venner til å velge sine tre favorittbøker fra året som gikk. Vi legger ingen føringer på sjanger eller språk i nominasjonsrunden. Det eneste kriteriet er at boken er utgitt i inneværende år.

Når nominasjonen er klar, inviterer vi deretter alle våre 860 000 ARK-venner til å stemme på sin favoritt til å bli Årets bok i ARK.

Forfatteren som vinner prisen, mottar en pengepremie på 25 000 kr, samt heder og ære.

Fjorårets vinner var Siri Pettersen med sin roman Evna, en norsk fantasyroman som høstet stor suksess blant unge og voksne lesere over hele landet. Det var første gang Årets bok i ARK ble delt ut.