Søndagsmiddag – flott kokebok fra Bent Stiansen

Bent Stiansen gir deg middagstips for alle søndagene i året i sin nye kokebok Søndagsmiddag. Her får du over 100 oppskrifter tilpasset årstidene – med drikkeforslag og tips til forberedelsene.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Bent Stiansen er en av Norges mest kjente kokker. Mesterkokken har gitt ut en rekke kokebøker, og denne gangen slår han et slag for søndagsmiddagen – med sin nye kokebok Søndagsmiddag.

For mange er søndagsmiddagen et smakelig høydepunkt og en av ukens viktigste måltider. Det er en dag man gjør seg litt ekstra flid med maten, bruker ingredienser som er hakket mer staselige enn ellers, og kanskje har man også invitert en gjest eller tre.

Bestill Søndagsmiddag med Klikk&Hent og spar kr 50,-

Bent Stiansen byr i Søndagsmiddag på over 100 oppskrifter, en for hver søndag i året – 52 hovedretter, 52 desserter og åtte juleretter. Her er kjente norske retter, importerte godsaker og deilige kaker og desserter.

I et eget omfattende kapittel tar Bent Stiansen for seg julemat – og alle bokens oppskrifter akkompagneres av drikkeforslag og nyttige tips til forberedelser.

Alle matrettene er visualisert med flotte bilder fotografert av Sara Johannesen, og boken er en ren fryd for øyet. Dette er en flott gave til enhver som setter pris på det gode måltidet, en praktbok du kan unne deg selv eller en du er glad i.