Skinnende ny krim fra Sveriges krimfavoritt

Malin Persson Giolito følger opp braksusessen fra i fjor med ny krimroman.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Nå kan du meske deg med Utover enhver rimelig tvil, et nytt nervepirrende rettsalsdrama av høyeste kvalitet, fra en av Sverige mest populære krimforfattere.

Utover enhver rimelig tvil, ny krim fra Malin Persson Giolito, boktips i ARK-bloggen, en bokblogg fra ARK Bokhandel

I fjor var Malin Giolito Persson krimroman Størst av alt på alles lepper. Krimromanen gjorde braksuksess, ble solgt til en rekke land, lå på bestselgerlistene i ukevis og ble kåret til årets beste krimroman i Sverige. I tillegg ble romanen hedret med Glassnøkkelen for Nordens beste krim, og tidligere i år fikk Giolito den litterære prisen Petrona Award.

Ikke rent få meritter, altså.

Les mer om Størst av alt i ARK-bloggen her

Og i disse dager følger forfatteren opp med en ny krimroman det bare er å glede seg til. Utover enhver rimelig tvil er den andre romanen om advokaten Sophia Weber.

«… helt mesterlig.» Aftonbladet

Dette skriver forlaget om boka:
For tretten år siden ble en femtenårig jente myrdet på bestialsk vis. Legen Stig Ahlin ble dømt til livsvarig fengsel for mordet. Men advokat Sophia Weber har oppdaget feil i etterforskningen av Ahlin og bestemmer seg for å hjelpe den dømte mannen. Jo mer hun finner ut, jo vanskeligere blir arbeidet hennes.

Kjøp e-boka på ark.no her

Omtaler av romanen i svensk presse

«Jeg ser frem til flere bøker fra advokaten Malin Persson Giolito. Hun viser at det er mulig å skrive gode romaner som peker på svakheter i rettssystemet.» LitteraturMagazinet

«Malin Persson Giolito er i likhet med Åsa Larsson og Liza Marklund helt mesterlig.» Stig Larson, Aftonbladet

«Malin Persson Giolito har en unik måte å fortelle historien sin på.» Lotta Olsson, Dagens Nyheter