Prisen – ny forestilling med Riksteatret

Denne våren turnerer Riksteatret med forestillingen Prisen, av Arthur Miller – en av USAs mest innflytelsesrike og populære dramatikere.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Stykket er produsert av Riksteatret, regissert av Kjetil Bang-Hansen, og på scenen ser du Kim Haugen, Helge Jordal, Iren Reppen og Per Frisch.

Premiere: Oslo/Nydalen 9. februar 2018
Turnépremiere: Verdal 15. februar 2018

Prisen ble nylig satt opp på Broadway med Danny DeVito i en av rollene, og blant de besøkende var selveste Barack Obama.

ARK-venner får -20% rabatt på alle forestillinger hos Riksteatret. Rabattkoden finner du på din profilside på ARK.no under «Medlemskap».

Forestillingen er et heftig kammerspill med fire karakterer, som hver på sitt vis har prøvd å være tro både mot egne muligheter og mot omgivelsenes krav. Men har de kanskje betalt en for høy pris for livsvalgene de har tatt?

Riksteatret, billige teaterbilletter, rabatt, Prisen, Arthur Miller, ARK Bokhandel

To voksne brødre møtes for å fordele det som står igjen på loftet etter deres avdøde far. De har ikke sett hverandre på mange år – den ene valgte plikten, den andre karrieren. Yngstebroren har med kona, som håper denne arven kanskje betyr begynnelsen på noe nytt.

I tillegg har de fått tak i en gammel brukthandler for å få arvegodset verdsatt. Men denne brukthandleren har levd et langt og omskiftelig liv. Han vet at det sjelden er samsvar mellom prisen du betaler og verdien av det du får.

Stykket er spennende og opprivende – og svært underholdende.

Med denne oppsetningen byr Riksteatret på teater med en vittig, engasjerende og utfordrende tekst, levendegjort av fire store skuespillerpersonligheter, signert regissør Kjetil Bang-Hansen.

Billetter til forestillingen finner du her

 

Denne våren kan du også se Sven Nordin i En mann ved navn Ove. Les om forestillingen og kjøp billetter her.