Paul McCartney – ny biografi ute nå

Den nye biografien Paul McCartney er endelig i butikk. Her får du inngående kjennskap til en av verdens største musikkartister – både hans lyse og mørke sider.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Den kjente biografen Philip Norman har skrevet en fullendt biografi om Paul McCartney. Og i denne biografien fremstår ikke McCartney lenger bare som den milde og trygge Beatle Paul i kontrast til den ville og ikoniske rockeren John Lennon – et upresist bilde Paul selv har ønsket å motbevise.

Paul McCartney har vært en av våre mest kjente musikere i godt over 50 år. I biografien Paul McCartney forteller Philip Norman om en mann som har sjarmert verden rundt seg, men også sluppet de indre demonene sine løs på omgivelsene sine. Boken setter det turbulente forholdet til John Lennon i et nytt lys – og Norman presenterer en Beatle som verken har vært mindre innovativ eller eksentrisk enn det Lennon var.

Du får også innblikk i historien bak de mest kjente Beatles-låtene, og blir bedre kjent med Linda og andre som har hatt nære relasjoner til McCartney. Her er det historier fra strippeklubber i Hamburg, fengselsopphold i Tokyo og livet som medlem av verdens største band.

Dette er den ultimate biografien for Paul McCartney-fans av alle slag.