Påsken starter hos ARK

Sola skinner, fuglene kvitrer, kalde sjeler tiner og telen går i munnvikene. Folkens, påsken nærmer seg – og vi byr på det dere trenger for å få en strålende ferie.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Påskeferie er hytte og skitur på fjellet for noen, for andre er det byferie og luking i hagen. Noe som er felles for oss alle, uansett hvor vi tilbringer påsken, er at da er det tid for gode bøker og hyggelig samvær med familie og venner.

 

Handle direkte i ARKs påskeavis her

Påsketilbud, Påskekatalog

 

Årets påskekrim

Årets påskekrim ! Her finner du noe for enhver krimelskers smak. Om navn som Nesbø, Horst, Läckberg, Coben og Hart gjør deg glad, finner du mye påskekos her!

 

Salg på spill og puslespill

Nå har vi 50% rabatt på alle spill og puslespill. Uansett hvilken smak du har i spill, finner du garantert noen gode priskupp.

brettspill, salg på spill

 

Påskelesning

For deg som forbinder påsken med lange, dovne timer med bok og snop, har vi samlet en rekke gode leseropplevelser. Her finner du alt fra lidenskap og kjærlighet av Lucinda Riley eller Sarah Jio til kritikerrost samtidslitteratur fra Helene Uri og underfundig, svensk humor fra Henning Mankell.

Noe for enhver finner du her!

 

Barnas påskefavoritter

Det er ikke alltid at barna er ute og basker seg i snøen eller i vårsolen, iblant kan det være fint å ha noe å drive med inne også. Vi har samlet et utvalg bøker og saker som kan holde barna underholdt i timevis. Barnas påskefavoritter finner du her.

 

LEGO er en slager i påska

Lite slår LEGO når store og små skal kose seg sammen. Nå får du 30% rabatt på all LEGO hos ARK. Uansett om du er ute etter duplo-traktor for de minste, Darth Vader, Elsas isslott eller skatepark og Nexo Knights – det LEGO-tid hos ARK!