Eksklusivt i ARK-bloggen: Omslaget til Nordlys 2

Her kan du helt eksklusivt se det ferske omslaget til andre bok i Nordlys-serien til Malin Falch, Vikingene og orakelet.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Malin Falch hadde stor suksess med første bok i barnebokserien Nordlys, Reisen til Jotundalen. Boken var en favoritt blant barna og vant ARKs barnebokpris 2018.

Les mer om ARKs barnebokpris 2018 her

Denne våren kommer oppfølgeren, og vi får endelig vite hvordan det går med Sonja, Espen og alle de andre i Jotundalen.

Det gleder vi oss til! I tillegg har ARK-bloggen fått lov å vise omslaget først av alle! Se så flott det er:

Andre bok i serien Nordlys av Malin Falch heter Vikingene og orakelet

Andre bok i serien heter Nordlys – Vikingene og orakelet. Her fortsetter eventyret der vi forlot Sonja og Espen i første bok.

– Sonja syntes fortsatt at Jotundalen er magisk og vakker, men begynner også å få en snikende mistanke om at det er farer som kan true henne her, forteller forfatter Malin Falch.

I boken blir et tilfeldig møte med unge Lotta, en jente fra fjellfolket som kan magi, skjebnesvangert for Sonja. Lotta er nemlig sendt på oppdrag fra vikingene for å forsteine troll. Vikingene tenker å bruke Lotta i en kommende krig mot Espen. Kan Sonja forandre både Lotta og Espens skjebne?

Nordlys bok 2 er like eventyrlig som den første i serien, men konflikten tilspisser seg og fiendebildene blir klarere. Den er i salg fra første uken i april.

Andre bok i serien Nordlys av Malin Falch heter Vikingene og orakelet

Illustrasjon fra Vikingene og orakelet.