Ny bok i Lunch-serien: Godt forslag, men nei

Godt forslag, men nei, endelig ny bok i Lunch-serien til Børge Lunde! Dette er tredje bok, og den byr på deilig kontorhumor som gjør narr av det norske arbeidslivet og dets normer og snodigheter.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Lunch er en av landets mest populære tegneseriestriper. Lett gjenkjennelig humor for alle som jobber eller noensinne har jobbet på kontor. Tegneserien faller i særs god jord hos alle som har opplevd vage konsulenter, sjefer som raljerer om endringsvilje og omorganisering, og kolleger som ikke helt bryr seg med hvem som hadde ideen først.

Alle har vi en Kjell iblant oss – essensen er rett og slett å le av ham i stedet for å bli sint på ham. Lunch: Godt forslag, men nei er tredje bok, og byr på striper og helsider med den dysfunksjonelle gjengen fra Lunch-universet.

Du får også to bonushistorier i denne tegneserieboken, nemlig «Team Spirit» og «Angry Kjell». De lefler begge med de faktorene som i aller størst grad truer norsk næringsliv: firmaturer og amerikanske underholdningsapper.

Lunch-serien er et satirisk motsvar til det moderne, norske arbeidslivet – gi boken til en god venn eller legg den på pulten til en litt muggen sjef.