Norges beste kremtopper – boken for toppentusiaster

Norges beste kremtopper er den perfekte boka for deg som ønsker å ta for deg de beste toppturene Norge har å by på. Med denne kan du drømme deg bort til de vakreste tinder og planlegge neste topptur.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Toppturspesialistene Inger Lise Innerdal og Otto Teksum Lund har vært på over 2 000 fjelltopper i Norge. I Norges beste kremtopper har de samlet kremen av alle turene sine. Turene har god geografisk spredning og mange ulike ferdighetsnivåer. Du trenger heller ikke annet en vanlig turutstyr for å gå disse toppturene.

Toppturer har vært populært i uminnelige tider, og nå er det i vinden som aldri før. Og med denne boken kan du innta topper du kanskje ikke engang har hørt om.

Hva med å dra til Troms og gå opp på Løksetinden? Eller du kan bestige Storskredfjellet i Sogn og Fjordane eller Gasskatjåhkkå i Nordland. Norges topper ligger for dine føtter, enten i fantasien eller i virkeligheten. Drøm deg bort i godstolen eller pakk sekken og snør fjellskoene dine.

Hver enkelt av turene er grundig beskrevet. Du får blant annet beliggenhet, adkomst, vanskelighetsgrad, rutebeskrivelse, stigning, tidsbruk, koordinater og referanser til turkartblad. I tillegg er boken spekket med flotte bilder og kartutsnitt for alle toppene.

God tur!