Maretorn – fantasysuksessen fortsetter

Endelig er Maretorn, oppfølgeren til Vindeltorn, ute i butikk – helt fersk!

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

I 2013 ga Tone Almhjell ut fantasyromanen Vindeltorn på norsk. Allerede før boken kom ut i Norge, hadde det amerikanske forlaget Penguin huket tak i forfatteren og fortellingen hennes, og boken ble utgitt i store deler av verden. The Twistrose Key og dens norske tvilling Vindeltorn ble en enorm suksess.

Det råder store forventninger til Almhjells neste bok. Og nå har altså forfatteren kommet med en frittstående oppfølger, Maretorn. Historien foregår i det samme universet som Vindeltorn, og denne gangen handler det om Niklas.

Bestill Maretorn med Klikk&Hent her:

Forlagets omtale:

Underlige ting begynner å skje på Sommerhjell. Marerittene som plaget Niklas etter at moren døde, er tilbake, verre enn noen gang. Bekken hvisker hemmeligheter, og et grønnøyd beist tar livet av dyrene i skogen. Når beistet viser seg å være et troll fra Niklas’ egen fantasi, skjønner han at han er den eneste som kan bekjempe det.
Med god hjelp fra den nye følgesvennen sin, gaupen Tyst, finner han kilden til problemet: Magi lekker ut av en portal til en annen verden. Men på den andre siden er den frodige dalen Sønder også i fare. Dyrene som bor der, lever i frykt for den onde Spurvekongen, og en mystisk plante er i ferd med å snøre stenglene sine rundt alt og alle. Niklas må nå forsøke å redde både Sønder og Sommerhjell. Men først må han finne sannheten bak morens siste ord: «Jeg er en Maretorn.»

Vi gleder oss til å lese!

Skrevet om Vindeltorn og The Twistrose Key

«Varm og stolt som et eventyr fra Narnia – og like spennende som Harry Potter! Lucy og Hermione har fått en original og sprell levende norsk kusine!» Tor Åge Bringsværd

«Fortryllende!» The New York Times

«Denne juvelen av en fortelling vil kapre både hjerte og fantasi.» New York Journal of Books

«Denne boken er ren magi. Jeg vil flytte inn i den.» Laini Taylor, forfatter av Ønskemesterens datter

Bestille Vindeltorn med Klikk&Hent her: