Månedens bøker i januar

Les om månedens bøker for januar!

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Hver måned velger vi tre bøker som vi fremhever som Månedens bøker i ARK: en anbefalt nyhet til voksne samt tilbud til ARK-venner: en anbefalt bok til voksen for 99,- og en anbefalt barnebok til 99,-.

Dette gjør vi for at det skal være lett for deg å finne gode bøker, både helt ferske nyheter som er populære akkurat nå og kvalitetsbøker til en god pris.

Her er de utvalgte bøkene for januar måned:

Månedens utvalgte nyhet

Middag for 25 kr av Marie Thrane

Vi har alle lyst til å lage gode og spennende middager, samtidig ønsker mange av oss at maten skal være bra for både kropp og klode. Det er derimot fort gjort å bli stoppet av at det er krevende og kostbart å lage slik mat.

Få gratis oppskrift fra boka her – ovnsstekte søtpoteter med bønner og feta

I boka Middag for 25 kr får du massevis av gode tips til hvordan du kan spare penger på mat, i tillegg til inspirerende middagsoppskrifter for 25 kroner per porsjon.

Middag for 25 kroner

Kjøp Middag for 25 kroner her

Månedens bok til 99,- for ARK-venner

Mormor danset i regnet av Trude Teige

Tre generasjoner kvinner og én mørk hemmelighet.

Juni har arvet huset til besteforeldrene og drar tilbake til øya der hun vokste opp. Mens hun rydder i huset, kommer hun over et bilde av mormoren sammen med en tysk soldat og et brev hun skrev i 1946. Brevet har tysk poststempel. Det er helt ukjent for Juni at mormoren var i Tyskland like etter krigen, og hun bestemmer seg for å nøste opp i historien.

Mormor danset i regnet handler om en kvinnes fortielse og dens følger for datteren og barnebarnet. Det er også en fortelling om kjærlighetens helbredende kraft. Romanen er basert på sanne historier og faktiske hendelser.

Mormor danset i regnet

Kjøp Mormor danset i regnet her

Månedens barnebok til 99,- for ARK-venner

Rotteburger av David Walliams

Ny ellevill bok av David Walliams, forfatteren av Den rikeste gutten i verden og Gangster-bestemor.

Sol synes ikke livet er helt på topp. Faren jobber altfor mye, stemoren er så lat at Sol må hjelpe henne med å pille seg i nesen. I tillegg gjør skolens bølle det hun kan for å plage henne.

Men det verste av alt, er at Birger er ute etter kjæledyret hennes. Sol skal avsløre kanskje verdens ekleste hemmelighet noensinne?

Rotteburger

Kjøp Rotteburger her