Mammut-tips til strikkeren og hobbykokken

Mammutsalget er stappfullt av gode kokebøker og strikkebøker. Her er noen tips!

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Er du en ihuga eller begynnende strikker? Eller er du kanskje lidenskapelig opptatt av å lage mat, eller har lyst til å bli det?

Da er det bare å lese på, for her kommer noen av de beste kjøpene under årets Mammutsalg – om det er strikkebøker eller kokebøker du er ute etter.

Her finner du strikkbart gull og kokkelerende skatter!

 

3 Mammut-tips til strikkerne

Strikk med Line Langmo av Line Langmo

(Mammut-pris 99,-)

Stylist Line Langmo har jobbet med kjendiser som Tone Damli og Bertine Zetlitz, og har skapt den populære Langmo-genseren. I denne boka får du flere gode og enkle oppskrifter på trendy gensere og jakker. Dette er komfortable og deilige strikkeplagg som kan brukes både til hverdags eller fest.

Strikk med Line Langmo

 

KlompeLOMPE: Strikk året rundt av Hanne Andreassen Hjelmås og Torunn Steinsland

(Mammut-pris 149,-)

Strikk til hverdag og fest, året rundt. Denne boka fra KlompeLOMPE byr på en hel rekke fantastiske strikkeplagg for store og små anledninger gjennom et år. Strikk en dåpskjole til den aller minste, eller festdrakt til 17. mai for de litt større barna. Her er det lette plagg for sommerfest og skolestart, og morsomme strikkeprosjekter som påskegensere eller juleplagg til hele familien.

Klompelompe Strikk året rundt

 

Luer av Bitta Mikkelborg

(Mammut-pris 129,-)

Luer kan strikke året rundt, og det er noe alle kan strikke luer. Denne strikkeboka byr på enkle mønstre, men også oppskrifter for mer viderekomne strikkere.  Bitta Mikkelborg gir deg 52 gode oppskrifter med tydelige mønstre og forklaringer. Her er lekre og røffe luer til små og store barn, til ungdom og voksne.

Luer av Bitta Mikkelborg

 

3 Mammut-tips til hobbykokken

Truls a la Hellstrøm av Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen

(Mammut-pris 159,-)

Følg Truls og Eivind på en rundreise i Norge og verden! Bli med til Nord-Norge, Vestlandet, Tokyo, New York, Napoli, Mexico, Barcelona og Paris, og lær om maten de spiser og råvarene som produseres, om favorittrestauranter og favorittkokker. Det handler ikke om jålete mat, men om de enkle, gode rettene og råvarene, om møter med mennesker og om råd, tips og triks på veien til resultatet.

Truls a la Hellstrøm

 

Vennemiddag av Ole Martin Alfsen

(Mammut-pris 199,-)

Noe av det hyggeligste man kan gjøre, er å be gode venner på middag. I Vennemiddag viser Ole Martin Alfsen hvordan du gjør det med lave skuldre, uten stress og redsel for å mislykkes. En redning for vennemiddagene!

Vennemiddag av Ole Martin Alfsen, kokebok

 

Trine inviterer av Trine Sandberg

(Mammut-pris 179,-)

Trine Sandberg er hele Norges favorittmatblogger.  Her inviterer hun til god mat og godt selskap, med god mat til små og store anledninger. Du kan boltre deg med nærmere 90 oppskrifter på fantastisk mat, samtidig får du  råd og tips om hvordan du best kan planlegge og forberede måltidet, hvordan du beregner porsjoner til mange gjester og hva du kan gjøre ferdig på forhånd.

Trine inviterer, Trines mat, Trine Sandberg, matblogg