Lydbok i vinterferien

Har du og barna nok lesestoff i vinterferien? Lite slår en god lydbok på øret mens du er i vinterferiemodus.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Vinterferie er magisk. Denne lille lommen av frihet mellom jul og påske som alle burde unnet seg – om man har barn i skolealder eller ei.

Noe annet som er magisk, er lydbok på øret i ferien. Om du sitter foran peisen på hytta, skreller poteter til middagen, går på ski (som helst ikke er bakglatte) eller barer stirrer i taket i horisontal positur på sofaen – lydboka tilfører det lille ekstra.

Gode historier, nervepirrende spenning, fascinerende menneskeskjebner – det er ingen grenser for hva du kan meske deg med.

Og ikke minst er lydbøker til barna helt genialt i vinterferien. Mens de drømmer seg bort i spennende historier, kan du gjøre det samme.

Ferske lydboktips til voksne

Kjærlighetens Antarktis av Sara Stridsberg

Kjærlighetens Antarktis av Sara Stridsberg

Sara Stridsberg er en helt unik forfatter, og Kjærlighetens Antarktis er en helt unik roman. Den er ubehagelig, rå og vakker på samme tid. En historie som risper deg i huden og etterlater deg blødende, men som du elsker hver eneste setning av. Perfekt ferielektyre!

«Sara Stridsberg er vanvittig god» Dagbladet, terningkast 5

Rosehagens hemmeligheter av Katrine Wessel-Aas

Rosehagens hemmeligheter av Katrine Wessel-Aas

Dette er tredje bok i en fortryllende, historisk dramaserie fra 1800-tallets Trondheim. En perfekt lydbok for deg som elsker dramatikk, kjærlighet og historisk underholdning.

 

En helt vanlig familie av Mattias Edvardsson

En helt vanlig familie

Dette er spennende saker, og velsmakende godis for krimelskerne!

«Heftig bladvender om tre personer i krise» Stavanger Aftenblad

 

Omgitt av psykopater av Thomas Erikson

Omgitt av psykopater

Avslør manipulatorene rundt deg. Har du noen gang støtt på en person som er usedvanlig karismatisk, sjarmerende, trivelig og hjelpsom? Som alltid har et kompliment i beredskap, og som alltid får deg til å føle deg bra? Du tror på det du får høre, selv når det låter falskt, fordi det føles så bra. Men det som virker for godt til å være sant, er ofte det. Det finnes mennesker som leter seg frem til svakhetene dine for å kunne utnytte deg mest mulig. Denne boken avslører metodene de bruker. Nyttig og underholdende!

 

Lydboktips for barna

Smuglerhuset av Jørn Lier Horst

Smuglerhuset av Jørn Lier Horst

For barn i alderen 9–12 år. Den trettende og aller siste boka i CLUE-serien. CLUE-gjengen bestemmer seg for å utforske det mystiske Smuglerhuset ute på Furuøya. De pakker det nødvendige for en ekspedisjon og drar av sted. Det er duket for spenning.

Operasjon Svartskog av Jørn Lier Horst

Operasjon Svartskog

For barn i alderen 6–8 år. Denne gangen må Detektivbyrå nr. 2 løse ikke bare ett, men tre mysterier. Perfekt lydbok til barn som elsker spenning og mystikk, og som gjerne vil forsøke å løse mysterier selv.

Ingenlund av Jessica Townsend

Ingenlund av Jessica Townsend, nedlastbar lydbok

Denne passer alle som elsker Harry Potter og historier som bugner av fortellerglede! En fantasysuksess som byr på moro, magi og spenning – rett og slett en skatt av en lydbok.

«får det til å krible under huden» VG

En himmel full av skyer av Arne Svingen

En himmel full av skyer

For barn i alderen 9–12 år. Hva gjør du når legen gir deg den verst tenkelige beskjeden? Bestemmer deg for å redde verden! Originalt og grensesprengende for barn i slukealder.