Liane Moriarty + Hollywood = sant

Liane Moriarty er et populært navn for tiden, både blant boklesere og TV-seriefantaster.

Publisert: Skrevet av: Jannicke Storm Glomsrød, ARK-bloggen

Hollywoods største kjendiser flokker seg rundt Liane Moriarty – til store glede for dem som elsker film og TV-serier like mye som bøker.

Var du en av dem som satt klistret til TV-skjermen da HBO slapp miniserien basert på Liane Moriartys roman med samme navn, Big Little Lies?

Store hvite løgner av Liane Moriarty, boken bak HBO-serien Big White Lies

Om ikke, så er det bare å glede seg. Serien er stjernespekket og nervepirrende!

Store navn

Nicole Kidman og Reese Witherspoon sikret seg film- og TV-rettighetene til boka og spiller begge to hovedroller i den stemningsfulle, mystiske og spennende serien, som også byr på store navn som Laura Dern og Aleksander Skarsgård.

Og til store glede for fansen, er det ikke over etter at første sesong er ferdigslukt. Nå er også sesong to tilgjengelig!

Dessverre har ikke Liane Moriarty skrevet en oppfølger til romanen Store hvite løgner. Derimot har forfatteren sørget for en rolle til favorittskuespillerinnen sin i sesong to, Meryl Streep – noe som er et plaster på såret for bokelskerne.

Mer serie i vente

Vi har enda mer stas i vente fra filmens arnested, Hollywood. Nicole Kidman har nemlig også sikret seg film- og TV-rettighetene til romanen Ni vilt fremmede, og hun skal spille en av rollene i serien.

Dette befester virkelig Moriartys status som en forfatter av rang, og gjør henne også kjent blant enda flere lesere verden.

Her kan du kjøpe boken Ni vilt fremmede av Liane Moriarty

Liane Moriarty sørger for at vi kan meske oss i både kvalitetsromaner og god TV. For om ikke alt dette var nok, så ryktes det at vi også skal få se Blake Lively i en film basert på romanen Ektemannens hemmelighet.

Liane Moriarty er rett og slett brennheit om dagen. Men vi må understreke et ubestridt faktum: Boka er alltid bedre enn filmen!