Kryptalportalen av Bobbie Peers – ute nå!

Endelig er oppfølgeren til Luridiumstyven her! Kryptalportalen av norske Bobbie Peers er bok to i den fantastisk spennende serien om William Wenton.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

I Bobbie Peers nye barnebok Kryptalportalen befinner William Wenton seg igjen på Institutt for Posthuman forskning. Nå er alt annerledes der. Det myldrer av vakter, og portforbud og strenge regler er innført. Årsaken er at Abraham Talley holdes nedfryst i kjelleren. Men William aner at noe ikke stemmer. En mystisk dame forsøker å kontakte ham om natten, han har plutselig begynt å få besynderlige anfall – og hva i all verden er en kryptalportal?

William og Iscia begir seg ut på et farlig eventyr i jakten på luridiumet og dets hemmeligheter. Barna står overfor mørke krefter de ikke aner omfanget av.

Serien om William Wenton er nå solgt til 36 land. Bobbie Peers fikk strålende kritikker for sin debutbarnebok Luridiumstyven da den utkom i fjor, og han mottok også ARKs barnebokpris for boken. Bobbie Peers er  filmregissør, manusforfatter og illustratør, og debuterte som barnebokforfatter i fjor med den første boken om kodeknekkertalentet William Wenton.