Krimtips til ferien – pocketnyheter

Ikke glem de tre p-ene på ferie i sommer: pass, penger og pocket!

Publisert: Skrevet av: Jannicke Storm Glomsrød, ARK-bloggen

For deg som trenger krimtips til ferien, har vi valgt ut noen av sommerens mest nervepirrende pocketnyheter.

Ferien er nemlig skapt for avslapning, kvalitetstid med familie og venner, og i aller høyeste grad: gode leseropplevelser.

Her er pocketnyheter du ikke må gå glipp av denne sommeren – disse byr på timevis med mystikk, forvirring, høy puls, action og ren leseglede.

Macbeth av Jo Nesbø

Macbeth

Krimmester Jo Nesbø byr på spenning i toppklasse.

«Mesterlig og feberhet» Dagbladet

«Forrykende!» VG

Narkotikakriminalitet og en intrikat og personlig maktkamp. Les Jo Nesbø på engelsk! Dette er hans bidrag til Shakespeare-serien til forlaget Hogarth.

 

Dronen av Unni Lindell

Dronen er andre bok i Unni Lindells kritikerroste krimserie om Marian Dahle. Perfekt nervepirrende krim for lyse vårkvelder og varme solvegger.

«Dronen byr på alt det som har gjort Unni Lindell til Norges krimdronning. Her er krypende uhygge, skumle scener, en spennende krimgåte og godt utviklede karakterer som er mer enn det fasaden viser.» VG

Dronen av Unni Lindell, pocknyheter

 

 

Lazarus av Lars Kepler

Med denne får du timevis med gåsehud og neglbiting på stranda eller i hytteveggen når Joona Linna etterforsker drapet på en gravskjender i sjuende roman i den bestselgende krimserien.

«Jakten på å overvinne det onde skaper en intens og sitrende spenning gjennom mer enn 500 sider i Lars Keplers thriller. Nok en gang makter ekteparet bak psevdonymet Lars Kepler å levere en roman som er så intens at dne kan ta nattesøvnen fra de fleste.» Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten

Lazarus

Les en god roman i sommer.

 

Det innerste rommet av Jørn Lier Horst

William Wisting-serien til Jørn Lier Horst er en av de mest populære krimseriene her til lands. 13 bok om William Wisting fører etterforskeren helt opp til maktens tinder i Norge. Denne krimboka er perfekt for late dager i hengekøya, der det eneste du trenger å tenke på, er om du er tørst, hvor mange myggstikk du har fått den siste timen, og om du våger lese videre …

«Knallgodt fra Jørn Lier Horst» Fædrelandsvennen

«Krimsuksess uten en dråpe ferskt blod.» Tvedestrandsposten

Det innerste rommet, av Jørn Lier Horst, pocketnyheter i ARK-bloggen

 

Bevisets stilling av Chris Tvedt

Bevisets stilling av Chris Tvedt, pocketnyheter i ARK-bloggen

En mann blir funnet på en landevei med sin brors avkuttede hode i armene. Saken er bestialsk, men opplagt … eller? Et innfløkt mareritt venter advokat Mikael Brenne.

Chris Tvedt skriver advokatkrim på høyt nivå takket være sin førstehåndskunnskap i felten. Tvedt har tilbrakt nesten 20 år i rettsalen som advokat, og vet hva han snakker om. Dette er kvalitetskrim!

«Eg vil kalle Bevisets stilling ein klassisk prega krim. Det vil først og fremst seie at Tvedt på imponerande vis greier å snekre saman eit plott der fleire menneske i tur og orden ser ut til å kunne vere mordaren.» Fædrelandsvennen