Krimhøydepunkter denne våren

Krimhøydepunktene står i kø denne våren. I tiden fremover kommer de på rekke og rad, klare til å sette nervene dine i spenn. Her får du et lite utvalg av dem.

Publisert: Skrevet av: BOK365

Øystein Borge: Det som aldri dør (Font)

En frittstående oppfølger til den kritikerroste Den syvende demonen. Bogart Bull etterforsker mordet på tidligere høyesterettsdommer John Sand og hans kone. Etterforskningen tar Bull til 1970-tallets Nord-Irland. Denne gangen berører det også hans egen familiehistorie.

(I salg 03.03.17)

Forhåndsbestill her

Lene Lauritsen Kjølner: Ingen til bords (Vigmostad & Bjørke)

Fjerde boken om privatdetektiven Olivia Henriksen. Når to tilsynelatende ulike saker faller i fanget på Olivia og hennes kjæreste Torstein, fordyper de seg i hver sin etterforskning. Men sakene skal etter hvert vise seg å ha mye til felles.

(I salg 01.06.17)

Forhåndsbestill her

Lars Mæhle: Den stille flokken (Samlaget)

En pasient rømmer fra lukket avdeling. Deretter blir to søstre funnet drept. Etterforskningen leder Ina Grieg til Svanviken arbeidskoloni, hvor norske taterfamilier ble sendt for å lære seg «den norske, bufaste kultur».

(I salg 01.03.17)

Forhåndsbestill her

Jørgen Brekke: Avgrunnsblikk (Juritzen)

I 1997 blir en 11 år gammel jente forgiftet av sin far, som slipper unna med drapet. I 2009 våkner den unge Wicca-utøveren Fredrikke med en kniv i hånden, og professoren hennes er stukket til døde ved siden av. I 2016 finner et par et lik på en utleiehytte i Femundsmarka. Hvordan henger disse hendelsene sammen?

(I salg 18.05.17)

Forhåndsbestill her

Jo Nesbø: Tørst (Aschehoug)

Jo Nesbø er denne våren klar med den ellevte boken om Harry Hole. Unge kvinner som har vært aktive på sjekkeappen Tinder blir myrdet i sine hjem, og Hole trekkes inn i etterforskningen.

(I salg 21.03.17)

Forhåndsbestill her