Juleroser – et remedium mot julestress

Juleroser er et nydelig hefte breddfullt av julebidrag fra noen av vår tids største kunstnere og forfattere. Dette er trolig årets vakreste julehefte, og det garanterer akutt julestemning.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Juleroser er et nydelig og kunstferdig hefte som dufter av julefred, medmenneskelighet, ettertanke og julestemning. Idet man åpner heftet, senkes pulsen og roen siger inn i alle kroker og kriker av sinnet.

Her er dikt, noveller, kunst og sangtekster nydelig flettet sammen til et lite mesterverk av et julehefte. Dette er, med redaktør Herborg Kråkeviks egne ord: «eit lite og oppbyggeleg frirom der stemmene til store kunstnarar og tenkjarar kanskje kan vere til inspirasjon og trøyst.»

Og det er nettopp det Juleroser evner å gi – et pusterom i julestria, som for mange allerede har startet og for andre truer i horisonten.

Sikre deg et eksemplar med Klikk&Hent:

Med bidrag fra blant andre Theodor Kittelsen, H.M. Dronning Sonja, Kolbein Falkeid, Håkon Gullvåg og Anne B. Ragde har Juleroser som mål å gi leserne store kunstopplevelser i mørketiden.

Heftet er nummer to i sitt slag siden 1944, og fjorårets utgave viste at dette er noe folket vil ha. Det var en stor suksess, og nordmenn gikk mann av huse for å skaffe seg et eksemplar.

Juleroser er et remedium mot stress og en katalysator for julestemning. Det er enkelt og greit en perfekt førjulsgave til deg selv eller en du er glad i.