Julegaver til strikkefantasten

Å kjøpe gave til en som elsker å strikke, er ingen sak!

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Det bugner av flotte og fargerike strikkebøker hos oss, som enhver strikker vil bli mo i knærne av å få til jul.

Her har du noen tips til innertiere under juletreet.

 

Wiolakofter av Kristin Wiola Ødegård

En vakker og sjarmerende strikkebok med 30 flotte kofter. Gi bort denne i julegave dersom du ønsker deg en ny kofte! Her er oppskrifter for begynnere og erfarne strikkere.

Wiolakofter

 

Lothestrikk

Lothepus er en storforbruker av flotte ullplagg moren hans strikker til ham. Sammen med Dale Garn har han utviklet en rekke flotte strikkegensere med praktiske detaljer. Flere av oppskriftene er tilpasset kvinner.

Lothestrikk

 

Småstrikk med #bystrikk av Ingunn Myklebust

Ny strikkebok fra en av Norges mest populære strikkedesignere. Denne er en garantert gavefavoritt blant strikkerne i år. #bystrikk skiller seg ut med vakre mønstre og nydelige fargekombinasjoner. I denne boka får man kjappe og enkle oppskrifter på småstrikk – luer, votter, sokker og mer. Over 35 nye oppskrifter i tillegg til noen velkjente klassikere i ny drakt.

Småstrikk med #bystrikk

KlompeLOMPEs vinterbarn av Hanne Andreassen Hjelmås og Torunn Steinsland

KlompeLOMPE-bøkene er favoritter blant strikkere landet over. Bøkene byr på nydelige mønstre, spennende plagg og oppskrifter for strikkere på alle nivåer. KlompeLOMPEs vinterbarn er en ypperlig strikkebok til den som strikker barneklær. Boka er breddfull av oppskrifter på tynne og tykke vinterplagg til barn.

Klompelompes vinterbarn