Informasjon fra ARK om Covid-19

Informasjon til alle kunder.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Kjære kunde!

En ny uke er på vei, og for oss er din og våre medarbeideres helse og sikkerhet viktig. Vi vil at du som kunde skal føle deg trygg når du handler hos ARK, enten det er i en av butikkene, eller fra nettbutikken ARK.no. Derfor tar vi alle nødvendige grep, og følger med på alle råd og anbefalinger fra myndighetene. Vi har gjennomført en rekke tiltak for at alle våre kunder skal føle seg trygge, og sitte igjen med en god opplevelse etter et besøk.

For mange av oss byr den nye hverdagen også på muligheter. Muligheter til å gjøre mer av det vi setter aller mest pris på, men som vi litt for sjelden tar oss tid til i en travel hverdag.

I ARK er vi glade i de tingene som tar litt tid. Ting som ikke alltid er unnagjort på noen få strakser, men som krever oppmerksomhet og at du er til stede i øyeblikket – om det er å koble av med en god bok alene, leke seg med form og farger, eller legge et passe vrient puslespill sammen med barna.

Så uansett hvordan verden ser ut utenfor døra, kan vi love at vi vil fortsette å gi deg våre aller beste tips til hyggelige hjemmeaktiviteter og leseopplevelser for store og små.

Ny hverdag, bøkene finner du hos ARK Bokhandel

Våre butikker er fortsatt åpne. Du finner åpningstider på www.ark.no/store-finder. Bruk gjerne Klikk&Hent fra ARK.no, så holder vi av varene dine i 48 timer og har dem klare når du kommer til butikken. Vi holder oss på én meters avstand, men du blir som alltid tatt godt imot av smilende og kunnskapsrike ARKere i alle våre butikker. Vi vasker kontaktflater mange ganger om dagen for din og vår sikkerhet. Vi tar for tiden ikke imot kontanter, og blir veldig glad om du kan utsette eventuelt bytte av en vare i noen uker. Husk at du alltid kan bytte hos oss uten kvittering.

Dersom du ønsker å få varene levert hjem, er nettbutikken ARK.no som alltid åpen 24 timer i døgnet. ARK.no har blitt svært populær de siste dagene, og dette gjør at vi bruker litt lengre tid enn normalt på å pakke varene dine. Ingen grunn til bekymring – de kommer frem, bare noen dager senere enn du er vant til. Avhengig av hvor du bor, leverer vi pakken rett hjem eller til ditt nærmeste hentested

Hvis du lurer på noe, holder kundeservice åpent som vanlig og jobber på spreng for å svare deg så raskt som mulig. Vi oppfordrer deg til å følge med på ordren din gjennom å logge inn på «Din side»ARK.no.

Ta vare på deg selv og dine, og husk at vi sammen kan gjøre en stor forskjell.

 

Med vennlig hilsen
ARK Bokhandel