Hodeskallegåten – et siste CLUE-mysterium

I Hodeskallegåten er CLUE-gjengen på sporet av den gamle Kutter-skatten. Dette er den åttende boken i kriminalserien CLUE – en spenningsserie for barn i alderen 9–13 år. Jørn Lier Horst er en populær kriminalforfatter, både for voksne og barn.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Den åttende boken i Jørn Liers Horst CLUE-serie, Hodeskallegåten, byr på skjulte vegger, skjeletter og hodeskaller. Horst vet å lage nervepirrende spenning for lesere i alle aldre. CLUE-serien er perfekt for unge lesere som liker å løse kriminalgåter, for her kan barna få delta i mysteriene. Noe annet som gir denne serien en ekstra dimensjon, er at den har et filosofisk bakteppe. Barna i CLUE-gjengen må nemlig lære seg å tenke som noen av verdens største filosofer for å kunne løse gåtene de møter på i hver av bøkene.

Bestill Hodeskallegåten med Klikk&Hent her:

I den åttende boken er det Arkimedes som står for tur. I Hodeskallegåten er Cecilia, Leo, Une og hunden Egon på sporet av den gamle Kutter-skatten. Under jakten kommer de over en skjult vegg på et forlatt landsted i Skutebukta. Og bak denne veggen gjør de et overraskende funn. Dette funnet skaper furore i media, og uventede gjester dukker opp på Perlen pensjonat. Deretter begynner snodige ting å skje.

For å løse Kutter-mysteriet må barna løse denne gåten først, og den involverer både skjelett og hodeskaller.

Her finner du de andre bøkene i CLUE-serien: