Helårskroppen – en blogger i bloggen

Dagens gjesteskribent er Camilla Aastorp Andersen, også kjent som Treningsfrue. Hun er en av Norges mest kjente treningsbloggere og slår et slag for helårskroppen i sin nye bok Helårskroppen: Trening og mat for en sunn og glad kropp.

Publisert: Skrevet av: Camilla Aastorp Andersen / Treningsfrue, forfatter hos Cappelen Damm

Jeg har trent så lenge jeg kan huske, og trening har vært en stor del av livet mitt i oppveksten, men også de senere årene. Variasjon i treningen og små øyeblikk av mestring har skapt både gode minner, men også ufattelig mye treningsglede.

Jeg har bevisst utfordret meg til å prøve nye treningsformer de siste årene, og dette har gitt meg mange gode, men også tøffe erfaringer jeg tar med meg videre.

Treningsfrue, Helårskroppen, treningsblogg, blogg, ARK

Jeg føler jeg har blitt en sterkere og mer selvstendig versjon av meg selv som også har blitt tryggere på både trening og utfordringer livet har å by på. Trening gir ufattelig mye overskudd, energi og styrke i hverdagen, og målet med boken er å bidra til å skape både gode rutiner og vaner hos folk slik at de finner sin balanse på trening, kosthold kos og hvile. Bygg deg gradvis opp gode rutiner og hold de vedlike. 5 små endringer hver dag
gir deg 150 endringer i måneden og 1800 endringer i året. Noe å tenke på da justeringer kan bety store endringer over tid.

Jeg håper boken min kan bidra til både økt treningsglede, mer aktivitet og kanskje hjelpe til med å sette nye mål for 2018. Med mål mener jeg både de langsiktige, men også de små ukentlige målene som i hvert fall får meg på trening opptil flere dager i uken.

Oppskriftene i boken Helårskroppen er ment som litt hverdagsinspirasjon, og jeg har samlet alle mine favoritter i siste kapittelet i boken. Fokuset er ikke på kalorier eller mengde mat, og jeg håper oppskriftene kan bidra til mer matglede rundt kjøkkenbordet. Mottoet «litt av alt og alt med måte» er min fine leveregel.

Kos deg med boken så håper jeg den kan inspirere deg til både trening, mat, kos og hvile!