Harry Potter og barnets forbannelse – kommer i oktober

Fan av Harry Potter? Da har du en strålende høst i vente! I oktober kommer den åttende boken om Harry Potter på norsk – Harry Potter og barnets forbannelse. Forhåndsbestill boken nå!

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

I midten av oktober kommer den åttende boken om Harry Potter på norsk – Harry Potter og barnets forbannelse. Dette er et skuespill i to deler, basert på en original historie av J.K. Rowling, Jack Thorne og John Tiffany, og ført i pennen av Jack Thorne. Teateroppsetningen vil innta scenen på Londons West End samtidig som den engelske boken utgis verden over i slutten av juli. Og fansen vrir seg i hendene av begeistring. Dette blir garantert sommerens og høstens store snakkis, både blant edsvorne fans og nye tilhengere av dette fantasyuniverset uten sidestykke.

Forhåndbestill boken her.

harry potter og barnets forbannelse j.k. rowling fantasy

Harry Potter og barnets forbannelse – nitten år etter

Nitten år etter det store oppgjøret med Voldemort er Harry Potter en overarbeidet trebarnsfar ansatt ved Magidepartementet. Mens Harry sliter med en fortid som nekter å forbli der den hører hjemme, strever hans yngste sønn, Albus Severus, med vekten av en familiearv han aldri har bedt om å ta del i. Fortiden og nåtiden fletter sine fingre sammen, og både far og sønn lærer en ubehagelig sannhet: Iblant kan mørket komme fra uante steder …

Engelsk versjon kommer i juli. Forhåndsbestill her og spar kr 100,-!

harry potter and the cursed child J.K. Rowling