Harry Potter og barnets forbannelse – endelig på norsk!

Den nyeste Harry Potter-boken er endelig ute i norsk språkdrakt. I Harry Potter og barnets forbannelse kan du igjen stige inn i dette fantastiske, fortryllende universet fullt av trollmenn og magiske vesener.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Denne boken har mange ventet på,  Harry Potter og barnets forbannelse er åttende beretning om Harry Potter og hans magiske univers. Nitten år etter det store oppgjøret med Voldemort er Harry Potter en overarbeidet trebarnsfar ansatt ved Magidepartementet.

«Igjen har J.K. Rowling tryllet frem en fascinerende og kompleks Harry Potter-story, ispedd passe doser humor, sterke følelser, dramatisk fremdrift og mørk ondskap – samt heldigvis en ny generasjon uredde antihelter med tryllestav.» Jon H. Rydne, VG

Mens Harry sliter med en fortid som nekter å forbli der den hører hjemme, strever hans yngste sønn, Albus Severus, med vekten av en familiearv han aldri ønsket om å ta del i. Fortiden og nåtiden fletter sine fingre sammen, og både far og sønn lærer en ubehagelig sannhet: Iblant kan mørket komme fra uante steder …

Bestill Harry Potter og barnets forbannelse med Klikk&Hent her:

Harry Potter og barnets forbannelse er et skuespill i to deler, basert på en original historie av J.K. Rowling, Jack Thorne og John Tiffany, og ført i pennen av Jack Thorne. Teateroppsetningen inntok scenen på Londons West End i sommer, samtidig som den engelske boken ble utgitt verden over.

 Bestill den engelske versjonen her: