Harry Potter-fans kan glede seg til sommeren

Fan av Harry Potter? Da har du en strålende sommer i vente. Nå kan du forhåndsbestille den siste og åttende boken om Harry Potter!

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

31. juli kommer den åttende boken om Harry Potter, på engelsk – Harry Potter and the Cursed Child. Dette er et skuespill i to deler, skrevet av Jack Thorne, basert på en ny historie av J.K. Rowling, Jack Thorne og John Tiffany. Oppsetningen vil innta scenen på Londons West End samtidig som skuespillet utgis i bokform verden over i slutten av juli. Og fansen vrir seg i hendene av begeistring. Dette blir garantert sommerens store snakkis, både blant edsvorne fans og nye tilhengere av dette fantasyuniverset uten sidestykke.

Harry Potter and the Cursed Child

Del 1 og 2 (skuespill, engelsk versjon). Forhåndsbestill og spar 100 kr! Boken kommer i august.

Nitten år etter det store oppgjøret med Voldemort er Harry Potter en overarbeidet trebarnsfar ansatt ved Magidepartementet. Mens Harry sliter med en fortid som nekter å forbli der den hører hjemme, strever hans yngste sønn, Albus Severus, med vekten av en familiearv han aldri har bedt om å ta del i. Fortiden og nåtiden fletter sine fingre sammen, og både far og sønn lærer en ubehagelig sannhet:
Iblant kan mørket komme fra uante steder …

De foregående Harry Potter-bøkene finner du her, sammen med andre titler fra J.K. Rowling.

Gå til ARK.NO