Godt nytt for barna

Høsten er full av spennende boknyheter for barna.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Det bugner av morsomme, spennende og fantasirike barnebøker i bokhandelen nå! Her presenterer vi et knippe av dem.

Nye anbefalte barnebøker

Gutta i trehuset med 104 etasjer av Andy Griffiths

Gutta i trehuset med 104 etasjer

Gutta har bygd tretten etasjer til. Nå rager trehuset 104 etasjer over bakken. For å rekke å skrive den nye boken sin, trenger våre to helter imidlertid en vitsepenn som koster hele 10 millioner! Men de har bare 10 kroner. Ingenting kan vel gå galt når de forsøker å tjene inn disse pengene …?

 

Midnattsgjengen av David Walliams

Midnattsgjengen

David Walliams har tatt over roret etter Roald Dahl. Nå er han aktuell med en ny, hysterisk festlig bok, Midnattsgjengen. Ved midnatt sover de fleste barn, men for midnattsgjengen er det da det hele begynner …

 

Apokalypsegeneratoren av Bobbie Peers

Apokalypsegeneratoren

Ny bok om William Wenton! Gamle familiehemmeligheter og koder fra verdensrommet – William Wenton er på sporet av en dommedagsmaskin av apokalyptiske dimensjoner.

 

Den siste gjengen på jorda av Max Brallier

Den siste gjengen på jorda

Møt to 13 år gamle nerdete kompiser og de tidligere mobberne deres. Denne boka tar deg med inn i det hysterisk morsomme og fartsfylte livet de står ovenfor etter monsterapokalypsen. Dette er en spennende og hylende morsom historie om kameratskap og monstre!

 

Bonustips!

Morrigans forbannelse av Jessica Townsend

Morrigans forbannelse

En gang iblant har man en leseropplevelse som er hundre prosent kos og hygge – som timene med Morrigan Kråkh i Jessica Townsends debutbok Ingenlund – Morrigans forbannelse.

Dette er et frydefullt univers å synke inn i. Her bugner det av magi, sjarmerende karakterer, finurlige skapninger, fantasifulle vendinger og fortryllende spenningstopper.

Les vår anbefaling av boka her