Forhåndsbestill favoritter fra Mammutsalget

Mammutsalget kommer løpende mot oss – forhåndsbestill favorittene dine nå.

Publisert: Skrevet av: Jannicke Storm Glomsrød, ARK-bloggen

24. februar starter Mammutsalget, en av årets største salgsbegivenheter for mange av oss.

Da er tida inne for å hamstre bøker så det monner i bokhylla og gaveskuffen. Det bugner nemlig av fantastisk litteratur til fantastiske priser i årets Mammutsalg.

Ettersom de mest populære titlene har en tendens til å bli utsolgt, er det lurt å forhåndsbestille favorittene dine før salget starter. Da er sjansen større for at du får akkurat de bøkene du vil ha.

Det er imidlertid ikke alltid like lett å manøvrere seg frem i Mammut-jungelen. Men vi står klare med machete og tropehjelm for å bistå!

Her er noen av våre favoritter fra Mammutsalget 2020

Sommerlys, og så kommer natten av Jón Kalman Stefánsson

Et skikkelig varp fra Mammutsalget! Bedre bok skal du lete lenge etter! Jammen er det sjelden vare å få lese en så nydelig, original og behagelig roman som Sommerlys, og så kommer natten.

Les vår bokomtale her.

Teksten løfter deg opp med myke, varsomme hender og bærer deg gjennom beretningen – fra den ene karakteren til den andre, fra den ene snodige og finurlige situasjonen til den andre.

Dette er ei bok vi skulle ønske det gikk an å slette fra hjernen, så vi kunne lest den igjen – og igjen!

«Endelig er Jón Kalman Stefánssons Sommerlys – og så kommer natten oversatt til norsk. (…) Sødmefylt, humoristisk, vakkert og sorgtungt. (…) Tone Myklebost har oversatt boka, slik hun har gjort med samtlige av Stefánssons etter hvert mange norske titler. Min begeistring skyldes også hennes gjendiktning av Stefánssons unike litterære univers.» Dagbladet

Sommerlys, og så kommer natten, tips fra Mammutsalget

Bestill boka her

Søsterklokkene av Lars Mytting

Lite gjør seg så godt på nattbordet som en historisk roman skrevet av Lars Mytting – en historieforteller av rang. I Søsterklokkene fortryller han deg med en mesterlig og besnærende fortelling om mystikk, kultur og kjærlighet. Dette er rent gull for deg som elsker god historiefortelling, karakterer du faller for umiddelbart samt et språk som klinger rent og melodisk.

«Et gullegg!» VG

«Praktfull historisk roman.» Adresseavisen

Søsterklokkene

Bestill boka her

Så mye hadde jeg av Trude Marstein

Så mye hadde jeg er en glitrende roman som vil fryde deg, underholde deg, uroe deg og mang en gang føles som et speil, der du ser deg selv litt for godt – ubehagelig godt.

«Hvorfor lese romaner? Svaret kan være Så mye hadde jeg av Trude Marstein.» Dagens Næringsliv

Så mye hadde jeg, tips fra Mammutsalget

Bestill boka her

Macbeth av Jo Nesbø

Strålende krim i Mammutsalget. Har du ennå ikke lest denne? Hurra, du har noe strålende i vente! Krimmester Jo Nesbø byr nemlig på spenning i toppklasse med denne krimromanen, som er hans bidrag til Shakespeare-serien til forlaget Hogarth..

«Mesterlig og feberhet» Dagbladet

«Forrykende!» VG

Macbeth, tips fra Mammutsalget

Bestill boka her

Høstdåd av Anders De la Motte

Svensk krim i toppklasse!

En sensommerkveld i 1990 telter fem ungdommer ved sin hemmelige badeplass, et nedlagt steinbrudd i Skåne. Stemningen er høy, men også vemodig, for vennene innser at kvelden både innebærer et farvel til ungdomstiden og til hverandre. Når morgenen gryr og det første høstregnet har falt, flyter det en kropp i det mørke stenbruddsvannet. En tragisk ulykke, slår politiet fast. Ikke alle er overbevist om det.

Høstdåd, tips fra Mammutsalget

Bestill boka her

Innland av Arne Dahl

Fortsetter der den kritikerroste bestselgeren Utmarker sluttet!

«Sylskarp og mesterlig spenning.» Upsala Nya Tidning

«(…)kreativ krim på sitt beste.» Gjengangeren

«Arne Dahl er en effektiv forteller, han kan turnere sine plott, legge elementene over og under hverandre, foran og bak. De mange beskrivelsene av strabaser, slit er realistiske. Volden flyter fritt, grafisk og ofte overtydelig. Historien og plottet er innfløkt og leseren utfordres til å følge med. Boken er med andre ord velskrevet, velkonstruert og det meste annet man kan si om en bok som begynner med vel-.» NRK Bok

Innland, tips fra Mammutsalget

Bestill boka her

Midnattsgjengen av David Walliams

David Walliams har tatt over roret etter Roald Dahl. Midnattsgjengen er en hjertevarm og hysterisk morsom fortelling, skrevet fullstendig på barnas premisser.

Ved midnatt sover de fleste barn, men for midnattsgjengen er det da det hele begynner …

Midnattsgjengen, tips fra Mammutsalget

Bestill boka her

Snart sover du av Lisa Aisato og Haddy Njie

Barn sover. Voksne sover. Dyr sover. Og årstidene sover, de også. Dette er en vakker nattabok om årstidene, som sover og våkner til liv. En nattabok til å lese på sengekanten, året rundt, for liten og stor.

«Tenk å kunne få barn til å sovne om kvelden og kjenne at de er en del av den store, snurrende helheten som heter verden.» Vårt Land

«Uttrykksfullt, fargesprakende, bilder som fungerer som fortellinger i seg selv. Rett og slett en god bok.» Tønsberg Blad

Snart sover du

Bestill boka her

Amuletten-boks 1–3 av Kazu Kibuishi

En flott boks med de tre første bøkene i en av Norges mest populære serier!

Amuletten er en utrolig spennende og vakker serie om modige barn, rare skapninger og kampen mot det onde. Bøker fra serien er kåret til årets beste av svenske lesere fire år på rad.

Amuletten

Bestill samleboksen her