Fem sakprosatips fra maisalget

Mai måned er ikke bare solskinn og pollenallergi, den bringer også med seg vårens største boksalg.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Etter 1. mai har vi nemlig lov til å sette ned prisene på fjorårets bøker.

Her har vi valgt ut noen av fjorårets bestselgende sakprosabøker, som du nå får til en svært god pris!

 

Hvitekrist av Tore Skeie

Denne boka fikk mengder av skryt av anmelderne da den kom ut i 2018. Hvitekrist gir et friskt blikk på norgeshistorien, hvor vikingtidens mennesker og begivenheter løftes opp og ut av sagaene og inn i større europeiske kontekster og sammenhenger. Dette er første bind i fembindsserien Kongenes tid, som omhandler livene og samtiden til de største norske viking- og middelalderkongene.

«Som Ringenes Herre, bare bedre» Dagbladet

Hvitekrist av Tore Skeie er en perfekt gave til historieinteresserte

 

Min historie av Michelle Obama

«Jeg er et vanlig menneske som plutselig havnet på en ganske uvanlig reise», skriver Michelle Obama i Min historie. Dette er selvbiografien

Michelle Obama er en av USAs mest populære førstedamer og en av vår tids mest toneangivende kvinner. Dette er hennes historie.

Min historie av Michelle Obama

 

Grønnsakskokeboka av Tom Victor Gausdal og Stian Floer

Grønnsakskokeboka er et nyttig, enkelt og inspirerende storverk. Det vil garantert vil forandre måten du lager mat på – og gi hele familien mer lyst på grønt til middag. I boka lærer du hvilke teknikker som egner seg best på grønnsakskjøkkenet, og hvordan du komponerer de beste grønnsaksrettene.

Få oppskrift på tomatrisotto fra boka her

Grønnsakskokeboka

 

Kjempegodt: helt enkelt av Ida Gran-Jansen

I denne boka har Ida sine nye personlige favoritter – de aller beste oppskriftene hennes. Rettene passer til enhver anledning; kosemat til helgen, enkle hverdagsretter, gryteretter til venner og familie og de lekreste kaker og luftigste bakster til festen – eller bare mat du vil kose deg med selv.

Kjempegodt av Ida Gran-Jansen

 

Hyttebok frå helvete av Are Kalvø

En himla morsom og litt sint bok om nordmenns merkelige forhold til naturen. Få er så vittige som forfatter og humorist Are Kalvø, og i denne boka briljerer han. Dette er ei bok du bør kjøpe flere av, for den er en genial gave til alle som elsker hyttelivet … og har selvironi.

Hyttebok frå helvete av Are Kalvø