Fem oversatte å se frem til

Tiden som kommer er breddfull av deilig lesestoff – enhver romanelsker kan gni seg i hendene og nyte den deilige forventningen om det som er på vei.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Verden bugner over av god, ny litteratur, og her er noen oversatte romaner du kan se frem til denne vinteren/våren.

Haruki Murakami: Elefanten som forsvant (Pax)

Novellesamlingen er skrevet mellom 1980 og 1991, og flere av tekstene har inspirert hans senere bestselgende romaner. Fortellingene utspiller seg i hverdagslige omgivelser, men det absurde kryper langsomt inn mellom linjene.

Forventet utgivelse: 22.02.17

Forhåndsbestill her

 

Elena Ferrante: Svikne dagar (Samlaget)

Olga blir forlatt av mannen sin til fordel for en yngre kvinne. Hun reagerer på dette tapet med å dra alle rundt seg ned i et mareritt, hvor hun må konfrontere sine egne demoner.

Forventet utgivelse: 08.03.17

Forhåndsbestill her

 

Lucinda Riley: Skyggesøsteren (Cappelen Damm)

Den tredje boka i De syv søstre-serien. Star er den mest gåtefulle av søstrene, og da sporet etter faren leder henne til London, blir det starten på en helt ny tilværelse for henne. Endelig skal hun komme seg ut av sin søsters skygge.

I salg. Kjøp her.

Margaret Atwood: Hekseyngel (Aschehoug)

I anledning Shakespeare-jubileet ble flere forfattere invitert til å lage sine egne moderne versjoner av William Shakespeares stykker. Atwood valgte Stormen, og Hekseyngel er hennes bidrag.

Forventet utgivelse: 08.03.15

Forhåndsbestill her

Linda Boström Knausgård: Velkommen til Amerika (Oktober)

I Velkommen til Amerika møter vi en familie i sorg og på randen av en katastrofe. Etter farens død vil de to etterlatte barna og moren være i fred, men samtidig lengter de etter hverandre. Og stadig til stede er en kjærlighet så stor at den truer med å ødelegge dem alle.

Forventet utgivelse: 16.01.17

Forhåndsbestill her