Fem norske utgivelser du kan glede deg til denne våren

Det er et nytt år, og nye leseropplevelser venter i horisonten. Vi har samlet fem av vårens norske utgivelser.  Det er bare å glede seg til god litteratur i den kommende tiden.

Publisert: Skrevet av: BOK365

Det er mye godt lesestoff å glede seg til i år. Her er et lite utvalg fristelser. Dessverre har ikke forlagene lagt ut utgivelsesinformasjon om alle titlene ennå, men skriv titlene bak øret og gled deg til de ser dagens lys!

 

Beate Grimsrud: Det finnes grenser for hva jeg ikke forstår (Cappelen Damm)

Beate Grimsruds kommende utgivelse blir av forlaget beskrevet som en perfekt gavebok som både lokker fram smilet og innbyr til ettertanke.

Forventes utgitt: 27.02.17

Forhåndsbestill her

 

Linda Skomakerstuen: Uten vesentlige feil eller mangler (Gyldendal)

Elvira skjønner ikke vitsen med sosial omgang og holder folk på god avstand. Men mens hun nøster opp i dødsfallet til nabofruen, oppdager hun at folk flest faktisk ikke er så ille som hun skulle ha det til.

Forventes utgitt: 15.03.17

Forhåndsbestill her

 

Karl Ove Knausgård: Munch (Oktober)

I fjor var Karl Ove Knausgård kurator for en utstilling med tidligere ukjente malerier Edvard Munch. Denne våren er Knausgård aktuell med en bok i forbindelse med utstillingen, der han reflekterer over kunstnerens liv og malerier.

(Informasjon fra forlaget kommer.)

 

Lars Saabye Christensen: Enkelte dikt (arb.tittel) (Cappelen Damm)

Med denne diktsamlingen følger Lars Saabye Christensen opp fra Kargo (2016). Her er det presise dikt om verden som fyller sidene.

(Informasjon fra forlaget kommer.)

 

Tor Åge Bringsværd: Venetiansk spaserstokk med elefanthode (Cappelen Damm)

Dette er en reise inn i kultur- og litteraturhistorien. Tor Åge Bringsværd er guide, og byr på reisebrev fra Iran, nærlesning av Kurt Vonnegut og skildringer av hundens språk – for å nevne noe.

(Informasjon fra forlaget kommer.)