Fem freshe nye kokebøker

I tida som kommer, popper den ene spennende kokaboka opp etter den andre i bokhandlene.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Vi har valgt ut fem freshe nye kokebøker til deg her, som gir masse inspirasjon på kjøkkenet.

Disse kokebøkene er blant de hotteste av kokeboknyhetene denne sensommeren og høsten.

 

Hverdagsmat for tarmens trivsel av Berit Nordstrand og Klaus Sonstad

(Utgivelse 30.08.19)

Kostholdsekspert Berit Nordstrand har gitt ut en rekke kokebøker med fokus på sunt kosthold. Dette er hennes andre kokebok med Klaus Sonstad.

Berit og komiker Klaus lagde i andre sesong av TV-serien Bra godt enda mer velsmakende og styrkende hverdagsmat – samtidig som de serverte gode råd til et litt sunnere liv. Magiske middager og delikate desserter: Her får du oppskriftene på de smakfulle og lettlagede rettene, sammen med enkle tips til små hverdagslige endringer som kan gjøre en stor forskjell. Fokus er tilværelsen i tarmen.

Hverdagsmat for tarmens trivsel

Fattig student av Karen Elene Thorsen

(Utgivelse 06.08.19)

En perfekt kokebok for studenter og andre som vil spise sunt og spare penger samtidig!

I denne morsomme og nyttige kokeboka fra Instagram-kontoen «Fattig student» finner du 20 av de mest populære ukesmenyene for under 250 kroner, smarte restemåltider, sparetips og masse andre geniale råd for deg som vil være økonomisk og mett.

Fattig student

Trines hverdagsmat av Trine Sandberg

(Utgivelse 30.09.19)

I Trines hverdagsmat har Trine gjort et utvalg av sin rikholdige oppskriftsbank og samlet de beste rettene for oss, retter som ikke tidligere har vært samlet mellom to permer. Maten er enkel og rask å lage og passer store som små, akkurat slik god hverdagsmat skal være. Fokus er matglede. Trine lurer mye grønt inn alt hun lager, og flere av rettene i denne boka er rene grønnsaksretter. Men det er også viktig å nyte livet, mener Trine, derfor kan man unne seg en liten dessert av og til. I kokeboka finner du også et lite dessertkapittel med enkle, nydelige desserter.

Trines hverdagsmat

 

Funkygine & pappa Raffaele: Våre beste pastaretter av Jørgine Massa Vasstrand

(Utgivelse 15.09.19)

 I denne vakre, moderne og fristende kokeboka har Funkygine sammen med faren Raffaele samlet alle favorittoppskriftene sine og delt historier og minner om Italia, mat, familieliv, de vanskelige følelsene – og kjærligheten som alltid vinner til slutt.

Funkygine & pappa Raffaele - våre beste pastarett

God mat hele uka av Lise Finckenhagen

(Utgivelse 02.09.19)

Lise Finckenhagens er en av landets mest folkekjære kokker, takket være sin mesterlige evne til å kombinere spennende smaker og til å formidle oppskrifter på en enkel og god måte. Hun har gitt ut mange bestselgende kokebøker. I denne boka finner du 130 av folkets favoritter – for første gang samlet mellom to permer. Her får du inspirasjon til å lage velsmakende retter – alt fra enkle halvtimesretter og gode grønne middager til fristende fredagskos og tradisjonelle søndagsklassikere. Naturligvis er det også ryddet masse plass til Finckenhagens søte fristelser.

God mat hele uka av Lise Finckenhagen, kokebøker

 

Få oppskrift på deilig raw food-bringebærostekake fra Tiril Refsum her