Fem fantastiske kokebøker fra maisalget

Det koker over av gode kokebøker i årets maisalg.

Publisert: Skrevet av: Jannicke Storm Glomsrød, ARK-bloggen

De fem kokebøkene vi har valgt til deg her, er snille både mot lommeboka, magen og særlig smaksløkene.

Gå en smakfull og inspirerende vår i møte med disse. Dette er kremen av de hotteste kokebøkene som kom i fjor.

Fem anbefalte kokebøker i maisalget

Sjokoladeboka av Sverre Sætre

Kåret til Beste norske kokebok 2019. Dette er drømmeboka for alle som liker sjokolade – fra Norges største sjokoladeekspert!

«Det er ei nydelig bok med flotte bilder» NRK

Sjokoladeboka har Sverre Sætre brukt all sjokoladekunnskapen sin (og den er heftig!) til å lage den definitive kokeboka om sjokolade på norsk.

Her har Sætre samlet det han mener er de aller beste oppskriftene på de beste og viktigste sjokoladerettene – fra hverdagsfavoritter som cookies, varm sjokolade og scones til kompliserte kakeklassikere som Saint Honoré og Sarah Bernhardt.

Sjokoladeboka

Kjøp Sjokoladeboka her

Hverdagsmat for tarmens trivsel av Berit Nordstrand og Klaus Sonstad

Kostholdsekspert Berit Nordstrand har gitt ut en rekke kokebøker med fokus på sunt kosthold. Dette er hennes andre kokebok med Klaus Sonstad.

Berit og komiker Klaus lagde i andre sesong av TV-serien Bra godt enda mer velsmakende og styrkende hverdagsmat – samtidig som de serverte gode råd til et litt sunnere liv. Magiske middager og delikate desserter: Her får du oppskriftene på de smakfulle og lettlagede rettene, sammen med enkle tips til små hverdagslige endringer som kan gjøre en stor forskjell. Fokus er tilværelsen i tarmen.

Hverdagsmat for tarmens trivsel

Kjøp kokeboka her

Fattig student av Karen Elene Thorsen

En perfekt kokebok for studenter og andre som vil spise sunt og spare penger samtidig!

I denne morsomme og nyttige kokeboka fra Instagram-kontoen «Fattig student» finner du 20 av de mest populære ukesmenyene for under 250 kroner, smarte restemåltider, sparetips og masse andre geniale råd for deg som vil være økonomisk og mett.

Fattig student

Kjøp Fattig student her

Trines hverdagsmat av Trine Sandberg

Trines hverdagsmat har Trine gjort et utvalg av sin rikholdige oppskriftsbank og samlet de beste rettene for oss, retter som ikke tidligere har vært samlet mellom to permer. Maten er enkel og rask å lage og passer store som små, akkurat slik god hverdagsmat skal være. Fokus er matglede. Trine lurer mye grønt inn alt hun lager, og flere av rettene i denne boka er rene grønnsaksretter. Men det er også viktig å nyte livet, mener Trine, derfor kan man unne seg en liten dessert av og til. I kokeboka finner du også et lite dessertkapittel med enkle, nydelige desserter.

Trines hverdagsmat

Kjøp Trines hverdagsmat her

Funkygine & pappa Raffaele: Våre beste pastaretter av Jørgine Massa Vasstrand

I denne vakre, moderne og fristende kokeboka har Funkygine sammen med faren Raffaele samlet alle favorittoppskriftene sine og delt historier og minner om Italia, mat, familieliv, de vanskelige følelsene – og kjærligheten som alltid vinner til slutt.

Funkygine & pappa Raffaele - våre beste pastarett

Kjøp kokeboka her