Bøker for kropp og sinn

Et nytt år er begynt, og for mange betyr det en ny start også for kropp og sinn.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Her presenterer vi noen av årets nyheter med fokus på mat, helse og trening.

Uansett om du har lomma full av nyttårsforsetter eller bare har et ønske om å få litt bedre samvittighet når det gjelder kropp og helse, så kan disse nyhetene være verdt å ta en titt på.

Tarmens medisin av Berit Nordstrand

Tarmens medisin, Berit Nordstrand, sunn tarm, sunn mat

Denne boka er både et medisinsk oppslagsverk og en 6-trinnsmetode til sunn tarm, friskere kropp og klart hode. Berit Nordstrand leder deg trygt mot nye kostholdsvaner og en bedret tarmfunksjon, noe som kan gi deg store helsegevinster.

Midtlivsdietten: Oppskrifter for livskraft av Mimi Spencer

Dette er kokeboka som sørger for å gi deg god helse midt i livet. Hormonskifte og fysiske endringer i 40–50-årsalderen kan forebygges med riktig kosthold, og Midtlivsdietten har oppskriftene og rådene du trenger.

Kokeboken naturlig slank med tarm i balanse av Fedon Lindberg

Fedon Lindberg, sunn mat, bli slankere, bli sunnere, kosthold

I denne boka gir Fedon Lindberg deg innsikt i hvordan ubalanse i tarmfloraen henger sammen med vektøkning, og hvilken mat som kan gi sunn vekt over tid, ikke bare reduserer den på kort sikt. Dette er en bok som kan hjelpe deg med å oppnå en sunn vekt, livet ut.

Lettere: Slank med fornuft av Trine A. Dahlmo

Lettere, sunn mat, bli slank, kokebok med sunn mat

Dette er en bok for deg som vil gå ned i vekt og kanskje bli kvitt andre helseplager på kjøpet. Boka viser deg hvordan du kan bli slank med mat som passer din egen kroppstype. I tillegg byr boka på personlige historier fra mennesker som har brukt metoden og lykkes.

 

Helårskroppen: Trening og mat for en sunn og glad kropp av Camilla Aastorp Andersen

Helårskroppen, Treningsfrue, treningsbok, sunn mat

Camilla Aastorp Andersen, også kjent som Treningsfrue, er en av Norges mest kjente treningsbloggere. Hun slår et slag for Helårskroppen, og fremmer at man skal være glad i kroppen sin 365 dager i året, trene etter egne forutsetninger og spise jevnt og sunt året rundt.

Boka inneholder treningstips, hvordan komme i gang, hvordan tilpasse treningen til egen livsstil, og Treningsfrue deler også favorittoppskriftene sine fra bloggen.