Fem av høstens flotteste strikkebøker

Strikk deg inn i høsten med disse strikkeboknyhetene!

Publisert: Skrevet av: Jannicke Storm Glomsrød, ARK-bloggen

Vi har valgt ut noen av høstens aller flotteste nyheter innen strikkebøker til deg, for  all you knit is love!

Høsten er perfekt for å sette seg med en inspirerende strikkebok og strikke noe flott til deg selv eller en du er glad i.

Dette er strikkebøker for enhver smak og ethvert nivå.

Ministrikk: Den første dansen av Charlott Peterson og Linda Hansen

Ministrikk har gjennom flere år skapt et univers av enkle og vakre barneklær på ministrikk.no. I denne vakre strikkeboka får du 25 strikkeoppskrifter med nordisk uttrykk og tidløst snitt. Endelig er Ministrikks populære strikkeoppskrifter samlet mellom to permer!

Ministrikk, høstens strikkebøker

Bystrikk for alle av Ingunn Myklebust

Ny strikkebok i den bestselgende #Bystrikk-serien, fra Ingunn Myklebust – en av Norges mest populære strikkedesignere. Også denne strikkeboka byr på lekkert og stilrent design,  i enda flere nye Knitting Inna-farger enn før.

Få gratis strikkeoppskrift fra #bystrikk her

#bystrikk for alle, høstens strikkebøker

Mer egostrikk fra #WEKNIT av Anett Opheim

Enkle oppskrifter og tykke pinner! La deg inspirere til å strikke unike plagg i dine favorittfarger. Her får du 20 nye oppskrifter på lekker og moteriktig strikk fra #WEKNIT – trendy flettestrikk og chunky strikk i tøffe fargekombinasjoner.

Mer egostrikk fra #weknit, strikkebok

Mjuk barnestrikk 0–12 år av Cathrine Emilie Valgermo Forren

En strikkebok med massevis av inspirasjon og hele 42 oppskrifter til barn i alderen 0–12 år. Oppskriftene er lette å forstå, inneholder ingen vanskelige forkortelser og gir klær barnet kan vokse med, og som har god passform.

Mjuk strikkebok

Klompelompe: Strikkefest av Hanne Andreassen Hjelmås,Torunn Steinsland

Enten du er nybegynner eller viderekommende strikker, inneholder denne nye KlompeLOMPE-boka fristende oppskrifter. KlompeLOMPE boltrer seg i nye mønstre, farger og teknikker, og gjør strikkingen til en fest!

Klompelompe, høstens strikkebøker