Få en sunn og frisk start på det nye året

Er du en av dem som ønsker å starte det nye året så friskt og sunt som overhodet mulig? Trenger du litt hjelp på veien? Da har vi boktipsene for deg.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Ble jula nok en gang en tid full av snop, kos og fet mat? Eller har du bare lyst til å starte det nye året så friskt og freidig som du kan? Vel, da kan disse boktipsene være noe for deg.

Yoga – din vei til balanse flyt og styrke, av Maria Fürst

Denne boken veileder deg gjennom 60 yogastillinger med variasjoner som brukes i Vinyasa – en yogaform som er skånsom, men effektiv. Øvelsene brukes deretter i ti sekvenser med ulike lengder for forskjellige behov, eksempelvis morgen- eller kveldsrutine, for atleter, for kjernemuskulaturen, renselse og annet.

Yoga – din vei til balanse flyt og styrke gir også innblikk i Restorativ yoga, som til forskjell fra Vinyasa er restituerende og fokusert på avslapning. Vinyasa og Restorativ yoga gir et komplett yogaløp for deg som både ønsker å styrke kroppen, senke stressnivået og øke det mentale nærværet ditt.

Boken er praktisk, inspirerende og jordnær med gode og omfattende beskrivelser – både for nybegynneren og den som allerede er i gang.

Kjøp boken her

Yoga: din vei til balanse, flyt og styrke

Raskt i gang for sunn & slank kropp, av Mari Krogshus og Torunn Ytrehus

Kombinerer du denne boken med litt selvdisiplin de neste fire ukene, behøver du ikke vente helt til sommeren med å komme i form.

Boken Raskt i gang for sunn & slank kropp setter opp treningsøkter for fire uker fremover, med fokus på øvelsene som gir raskest resultat. Likevel er opplegget balansert på en slik måte at du skal ha energi og overskudd til deg selv og dem du er glad i.

Du får også hjelp med kostholdet. Og selv om målet er gode resultater på bare fire uker, skal du spise god mat hver dag og ikke gå sulten.

Ukene er tilpasset deg, enten du trener hjemme eller på treningsstudio.

Kjøp boken her

Raskt i gang: for sunn & slank kropp

Sterkere – fra trent til veltrent, av Benjamin Christensen og Martin Norum

En bok for deg som ønsker å gå fra trent til veltrent – et standardverk for alle som driver med styrketrening. Inspirerende og lærerikt – uansett styrkenivå!

Dersom du er godt trent, er detaljene svært viktige, både når det gjelder teknikk, kosthold, øvelser og treningsprogram. Denne treningsboka gir deg svarene, uavhengig av nivået du er på.

Tre redskaper er viktig for at du skal lykkes: Kostholdsplanleggeren, Teknikkveilederen og Treningsplanleggeren. Disse kan hjelpe deg med å få det resultatet du ønsker deg.

Kjøp boken her

Sterkere: fra trent til veltrent