Den siste festen – en liten sjarmfest av en bok

Et forlatt barn. To søstre med en hemmelighet. Én sjanse til å skrive om fortiden. Den siste festen er en kombinasjon av humor, sjarmerende karakterer og godt driv.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Liane Moriarty har gitt ut en rekke bestselgende underholdningsromaner. Den siste festen er den siste i rekken. Denne romanen har et godt driv, trivelige karakterer og gir noen timers god underholdning i sommervarmen, eller i ly for sommerregnet, om værgudene har en dårlig dag.

Sophie Honeywell har en kjempetabbe i fortiden sin som hun så gjerne skulle hatt ugjort. Hun dumpet drømmemannen, like før han skulle til å fri til henne. Da hun innser at han kan være mannen i hennes liv, er det for sent. Ett år går, Thomas er nå lykkelig gift, og Sophie er singel – ufrivillig sådan. Men skjebnen knytter livene deres sammen igjen da tanten til Thomas dør og lar Sophie arve det.

70 år tidligere fant søstrene Connie og Rose en forlatt baby på øya de bor på. De tar den til seg som sin egen. Men da Connie dør, begynner Rose å tvile på om det de gjorde for alle disse årene, var en feil. Alt er bygget på en løgn. Men hvor lenge kan den skjules, og hvilke andre hemmeligheter er i ferd med å avdekkes?