Calendar girl: begjært – for den som liker det hett

Bok to i Calendar girl-serien er nå ute, og den spennende reisen til Mia fortsetter.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

I andre bok, Calendar girl: begjært, møter Mia Saunders tre nye menn i månedene april, mai og juni. Hun har ett år på seg til å skaffe nok penger til å betale farens spillegjeld. Oppdraget hun påtar seg, er å jobbe som eksklusiv eskortepike i tolv måneder, for tolv forskjellige menn. Sex er ikke en del av avtalen, og skal kun skje på frivillig basis.

I april drar Mia til Boston. Hun skal late som at hun er den nye kjæresten til Mason Murphy, en baseballspiller som trenger å reparere ryktet sitt. Han fremstår først som usympatisk, men Mia forstår etter hvert at det er mer til ham enn hun først trodde.

Mia reiser til Hawaii i mai. Hun skal være modell for en berømt badetøydesigner, og her møter hun den mannlige modellen Tai. Det er duket for hete dager på Hawaiis hvite strender for Mia og Tai.

Toppolitikeren Warren hyrer Mia i juni, og hun reiser til Washington D.C. for å være Warrens ledsager på en rekke offisielle oppdrag. Juni kunne blitt en gudsjammerlig kjedelig måned, hadde det ikke vært for at Warren har en svært så sexy sønn.

Calendar girl har blitt en stor hit i sommer – liker du het underholdning, er dette bokserien for deg!