
Boktips: Fem nye kokebøker
Tips om fem nye kokebøker som er heite akkurat nå – her er det bare å meske seg i søtt, billig, grønt og skjønt!
Lyst på tips om nye kokebøker? Vel, de er servert!
Her har vi samlet noen av de ferskeste kokebøkene som er å oppdrive nå.
En kjøttfri måned: 28 dager til glede for resten av livet av Laila Madsö
En veggisguide med smakfulle og mettende oppskrifter.
Med denne kokeboka får du grønnere matvaner og nyttig basiskunnskap du vil ha glede av resten av livet, uavhengig av om du fortsetter et kjøttfritt liv eller «bare» ender opp med å elske grønnsaker og spise mer av dem. En kjøttfri måned introduserer deg til en smart kostholdsendring der du ved hjelp av basisoppskrifter på dressinger og sauser kombinert med enkle matretter, spiser deg mett på grønnsaker i fire uker.
Veggis av Jamie Oliver
Fyll tallerkenen med grønnsaker! Jamie Olivers nye kokebok feirer grønnsaker med vakre, enkle og sunne matretter stappfulle av smak. Han viser hvordan du lager mettende retter, i sesong på et vanlig familiebudsjett.
Etterspørselen etter kjøttfri mat har aldri vært større og Jamie Oliver møter folks behov for å vite hvordan de kan lage smakfull mat av grønnsaker.
Jamie har brukt åtte år på å utvikle og finjustere de grønnsaksbaserte oppskriftene, for at de skal bli hans aller beste versjon av vegetarisk matlaging. I denne kokeboka deler Jamie enkle tips som vil pirre smaksløkene, stimulere både hjerne og mage og gi hele kroppen masse energi!
Søtt og sukkerfritt av
Ny kokebok med gode, søte oppskrifter for deg som vil leve sukkerfritt.
Oppskriftene er diabetesvennlige, lavkarbo, mage- og tarmvennlige, glutenfrie og med melkefrie alternativer Du finner søte småretter – men også noen salte – kaker og boller, desserter, godterier, konfekt og drikke.
Stay cheap av Hanna Olvenmark
Vegetarmat som er bra for deg, lommeboka di og planeten vår!
Ernæringsfysiolog Hanna Olvenmark byr på over 50 deilige vegetaroppskrifter som sparer både lommeboka og miljøet. I tillegg til oppskriftene får du også ukesmenyer med tilhørende innkjøpslister, samt generelle sparetips for både storhandel, jobblunsj og utemiddag.
Middag for 25 kr av Marie Thrane
Kokeboka Middag for 25 kr blir full av oppskrifter på velsmakende mat som koster kun 25 kr per porsjon! Her får du 52 oppskrifter, en til hver uke i året.