Belgravia – redningen for alle som lider av Downton Abbey-abstinenser

Julian Fellowes, mannen bak Downton Abbey har skrevet en historisk underholdningsroman som spås stor internasjonal suksess. Belgravia er sommerens ferielektyre for alle fans av historisk drama spekket med intriger, kjærlighet og skandaler.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Belgravia er redningen for dem som sitter fylt av savn i kjølvannet etter Downton Abbey. Da siste episode av Downton Abbey ble vist før jul, var det mange triste sjeler rundt om i det ganske land. I lange tider hadde mange av oss fulgt familien Crawley og menneskene i livene deres gjennom harde og søte tider, gjennom krig og velstand, gjennom lykke og gjennom sorg.

Og nå kan vi igjen la oss underholde av et univers skapt av Julian Fellowes, mannen bak Downton Abbey. Belgravia er en historisk underholdningsroman med handling fra London på 1840-tallet. Bare noen steinkast fra Buckingham Palace, bak de lukkede dørene til noen av byens mest velbeslåtte familier, herjer intriger og skandaler i stor skala.

Belgravia lanseres som en føljetong i sommer. Nytt kapittel i e-bok- og lydbokformat slippes ukentlig frem til lansering av papirboken 12. august.

Les første kapittel gratis her!

Kapittel 1 og 2 ble lansert 5. juni. Nytt kapittel slippes søndag 12. juni, deretter hver søndag i sommer. Pris per kapittel er kr 26,-, men første kapittel koster kun kr 1,-!

Vi følger to familier. Familien Trenchard representerer ny velstand, mens familien Brockenhurst tilhører den tradisjonelle overklassen. Dette er rammen for en intens, spennende og underholdende historie med alt vi kan ønske oss: kjærlighet og svik, renkespill og gambling, sjalusi og lidenskap. Og som en ytterligere bonus får vi et fascinerende innblikk i Londons historie og byutvikling. Det tegner til å bli en spennende boksommer med Belgravia som ukentlig følgesvenn.