Belgravia er nå i butikk!

Julian Fellowes, skaperen av Downton Abbey, har skrevet en historisk underholdningsroman fra London på 1840-tallet. I sommer har hvert kapittel av Belgravia blitt utgitt enkeltvis i e-bok- og lydformat, nå er papirboken endelig ute i butikkene.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Da siste episode av Downton Abbey flimret over TV-skjermene i fjor vinter, brast mangt et hjerte over det ganske land. Serien etterlot seg et hull som vanskelig lot seg fylle. Men Julian Fellowes, skaperen av TV-serien, er nå ute med Belgravia, en historisk underholdningsroman om overklassemiljøet i London på 1840-tallet, kun et steinkast fra Buckingham Palace. Denne romanen kan fungere lindrende på Downton Abbey-savnet, for dem av oss som lider av det.

Her er kjærlighet og lidenskap, begjær og sjalusi, maktkamp, gambling og renkespill – alle ingredienser et historisk underholdningsdrama trenger.

Det herjer intriger og skandaler bak dørene til noen av de mest velbeslåtte hjemmene i London på 1840-tallet. Vi følger to familier i en tid da den vestlige verden undergår store sosiale omveltninger – en nyrik familie og en familie fra den tradisjonelle overklassen. Spennende og inntagende historier utspiller seg, både i familiene og blant tjenerstabene deres. Vi får også et fascinerende innblikk i London historiske byutvikling. Belgravia er underholdningslitteratur av høy kvalitet.