Påskespenning for barna

Krim, spenning og mysterier er ikke bare noe voksne kan kose seg med i påsken. Det finnes også en masse morsom og spennende kriminallitteratur for barn.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Disse bøkene passer for enhver liten detektiv og kodeknekker som liker fart og action kombinert med mystikk og gåter. Her finner du ypperlig påskekrim for barna.

 

Brannmysteriet + Sykehusmysteriet av Martin Widmark

LasseMajas detektivbyrå er ensjarmerende detektivserie for barn. Bøkene passer barn fra 6 år, og i denne utgaven får du to bøker i én. Lasse og Maja må finne ut hvem det er som står bak de mystiske tyveriene på sykehuset, og de løser et snodig brannmysterium.

Kjøp Brannmysteriet + Sykehusmysteriet her

 

Operasjon Påskelilje av Jørn Lier Horst

En av Elvestads rikeste menn blir frastjålet et verdifullt maleri. De to detektivene Tiril og Oliver må gjøre sitt ytterste for å løse mysteriet. I alle bøkene i serien avsluttes historien med et etterord der leserne får teste sine egne detektivevner.

Kjøp Operasjon Påskelilje her

 

Ulvehundgåten av Jørn Lier Horst

En gjest ved Perlen pensjonat blir funnet død, og en spøkelseshistorie som har blitt fortalt i generasjoner i Skutebukta, vekkes til live igjen. CLUE-gjengen tror ikke spøkelser og forsøker å løse mysteriet. De roter seg dermed inn i en av de farligste gåtene sine hittil.

Kjøp Ulvehundgåten her

 

Purriot og skimysteriet av Bjørn F. Rørvik

Morsom krimserie der purren Purriot bryner seg på krimmysterier. I denne boken må Purriot finne ut hvem det var som stjal skiene til skiesset Gunnar Granbarbråten, ellers spøker det for norsk gull i Ski-VM.

Kjøp Purriot og skimysteriet her

 

Sølvgutten av Kristina Ohlsson

Aladdin oppdager en gutt som sniker seg rundt i nabolaget, og han lager ikke spor i snøen. Hvem er han? Kommer han fra flyktningbåten nede i havnen eller er det Sølvgutten, han som har lett etter det forsvunne kirkesølvet i hundre år? Mystisk og spøkelsesaktig fortelling fra en suveren historieforteller.

Kjøp Sølvgutten her