Anbefalte barnebøker fra maisalget

Nå bugner det av gode barnebøker på salg – her tipser vi deg om noen av de beste!

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

I fjor ble det gitt ut en lang rekke gode barnebøker. Nå som det er mai, setter vi ned prisene på et stort utvalg av fjorårets bestselgere.

Vi har valgt av de aller beste barnebøkene i fjor til deg her.

Reisen til Jotundalen av Malin Falch

Vinner av ARKs barnebokpris 2018. Dette er en unik norsk fantasy om en reise på nordlyset til et Norge ulikt alt vi kjenner. Reisen til Jotundalen er en vakker og magisk tegneserieroman om Nordens magi, og første bok i serien Nordlys.

«Lovende tegneserie fra lysende talent» Dagbladet

Reisen til Jotundalen, Nordlys 1 av Malin Falch, gavetips til barn

Amuletten: Supernova av Kazu Kibuishi

Amuletten er en av Norges mest populære tegnede romanserier for barn – også elsket av voksne. Nå nærmer serien seg slutten. Emily og Navin blir tvunget til å være modigere og smartere enn noensinne, hvis de skal greie å redde Alledias fremtid.

Supernova

Operasjon Skipsvrak av Jørn Lier Horst

Jørn Lier Horst skriver spennende og bestselgende krim for barn.

Denne gangen må Detektivbyrå nr. 2 løse et mysterium under vann. Tiril og Oliver avslører en forsøplingsskandale, men de finner også noe som tyder på at det ligger et gammelt skipsvrak på havbunnen utenfor Elvestad.

Operasjon Skipsvrak

Apokalypsegeneratoren av Bobbie Peers

Fjerde bok om William Wenton! Gamle familiehemmeligheter og koder fra verdensrommet – William Wenton er på sporet av en dommedagsmaskin av apokalyptiske dimensjoner. Dette er fantasifullt og spennende, perfekt for små lesehester.

Apokalypsegeneratoren

Håndbok for superhelter av Elias og Agnes Våhlund

Å være barn er ikke alltid enkelt. Spesielt ikke når noen bestemmer seg for å plage deg. Fartsfylt, spennende og kul tegneserie om en jente som blir mobbet, og bestemmer seg for å ta saken i egne hender.

HÃ¥ndbok for superhelter