Amuletten – en fantasytegneserie du raskt blir hekta på

Serien Amuletten, utgitt av Fontini Forlag, blir bare bedre og bedre. Spenningen fortsetter i den femte boka, Alveprinsen.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Alveprinsen, bok fem i Kazu Kibuishis serie Amuletten, følger opp kvaliteten i de fire foregående bøkene. Det er lett å bli hekta på denne serien. Også for dem av oss som befinner seg et godt stykke unna alderen til målgruppen (10+).

Emily har overlevd prøvelsene hos vokterrådet. Max Griffin har imidlertid stjålet modersteinen. Med den kan alvekongen lage nye amuletter. Dermed kan han ta over resten av Alledia. Emily settes til å lede en hær som skal stanse dem. På samme tid må hun temme sin egen amulett. En amulett som vokser seg stadig sterkere og truer med å ta over kontrollen.

«Amuletten er en fantasy-tegneserie du raskt blir hekta på. Kazu Kibuishis Amuletten er uhyggelig spennende.» Cathrine Krøger, Dagbladet.

«Denne tegneserien kommer unger i alle aldre til å kaste seg over. (…) Så hvis du har barn, eller kjenner et, er dette den ypperlige gave, og be om å få lese høyt, for dette er en temmelig besettende leseropplevelse for voksne, og.» Erle Marie Sørheim, Empirix.no.

De foregående bøkene i Amuletten-serien finner du her

Gå til ARK.no