Akuttbjellen – ny sjarmoffensiv fra Brunk Holmqvist

I Karin Brunk Holmqvists nye lune roman Akuttbjellen får du varme, humor og sjarm mellom to permer – det er en litterær lykkepille for den som trenger et ekstra fnugg av optimisme i hverdagen.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Karin Brunk Holmqvist er en garanti for humøret. Bøkene hennes er herlig sjarmerende og gir smilerynkene litt ekstra selskap. Nå er hun ute med en ny roman, sin niende, Akuttbjellen. Ifølge svenske anmeldere er dette en svært så hyggelig bok.

«Jeg har alltid rangert Potensgiverne høyest. Spørsmålet er om den ikke nå har fått konkurranse av Akuttbjellen.» Lokaltidningen

«Humor, varme og sjarme serveres leseren – som alltid i Karin Brunk Holmqvists bøker.» Allas

«Karin Brunk Holmqvist omfavner landsbygdas glemte mennesker med varme.» Kristianstadsbladet.

Å ha det man trenger, kan være essensen av lykke. Mer enn det, har en tendens til å skape ulykke. Søstrene Elsa og Julia Nilsson kan skrive under på dette. De bort på landet og lever et enkelt liv. Like i nærheten bor ungkaren Ragnar. Han er til god hjelp for søstrene når det trengs. De har hengt opp en kubjelle, som de ringer i om de trenger hjelp.

Da søstrenes kusine dør, endrer livet seg for de to søstrene. De arver en stor villa med svømmebasseng, en stilig BMW og en god del penger. Men arven fører til bekymringer for søstrene. Helt til de finner ut hva de skal gjøre.

Andre bøker av Karin Brunk Holmqvist