Ærlig bok om kjærlighetssorg

Toppblogger Anniken Jørgensen er aktuell med boka Bare en natt til.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Toppblogger Anniken Jørgensen har skrevet en naken og dønn ærlig skildring av et betydningsfullt tema for alle mennesker, og særlig unge, i boka Bare en natt til.

Hvordan kommer man seg etter å ha fått knust hjertet sitt? Hvordan legger man mobbing bak seg? Hvordan reiser man seg fra en depresjon?

Bare en natt til er en bok som omhandler hele spekteret av å være ung og forelsket. Så forelsket at følelser tar overhånd og fornuften forsvinner. Den handler om meg, Anniken Englund Jørgensen, som en dag elsket en person som ikke elsket meg tilbake. Det var min eks-kjæreste, og livet mitt skulle endre seg totalt. Gjennom 4 år følger du meg på mine verste dager og ikke minst på mine store oppturer. Så forteller jeg et par hemmeligheter. Noen hemmeligheter som kanskje kan endre livet mitt en gang til.

Anniken Jørgensen er en av Norges mest kjente toppbloggere. Etter to sesonger på TV2-programmet Bloggerne, har hun fått 274 000 følgere på Instagram. Hun har godt over 100 000 faste lesere av bloggen sin, annijor.no.

Bare en natt til vil kunne hjelpe unge mennesker som noen ganger føler seg annerledes, eller som lurer på hvordan det er å gå gjennom en ulykkelig forelskelse.

Men det var ingen enkel sak for bloggeren å skrive boka. I et VG-intervju 9. september innrømmer Jørgensen at å skrive denne boka var det jævligste hun noen gang har gjort.

– Det har virkelig tatt på psykisk å fortelle denne historien, sier 22-åringen til VG. – Det viktigste for meg var å være så ærlig, der ikke et eneste ord skulle være løgn eller pyntet på.

I avisartikkelen innrømmer hun at at hun flere ganger vurderte å droppe prosjektet fordi det ble for vanskelig å grave i fortiden.

– Den største utfordringen har vært å innrømme overfor seg selv at man har elsket noen som ikke har elsket deg, sier hun.