Brygg mer øl – ny bok om ølbrygging for viderekomne

Boken Ølbrygging fra hånd til munn, som kom i 2013, var en suksess og solgte over 30 000 eksemplarer. Nå er en ny bok ute i samme serie, Brygg mer øl! Ølbrygging for viderekomne.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Boken Brygg mer øl! Ølbrygging for viderekomne er breddfull av tips for ivrige ølbryggere. Dette er en perfekt bok for entusiaster og hjemmebryggere – og den er skrevet både for nybegynneren og den mer erfarne ølbryggeren.

Her beskrives og karakteriseres hver eneste råvare som brukes i bryggingen: malt, vann og mesking, humle og gjær. Du finner også kapitler om mer ukonvensjonelle råvarer og utstyr.

For deg som vil bli en bedre ølbrygger og for deg som ikke visste at du kunne bli en enda bedre ølbrygger.

Brygg mer øl! Ølbrygging for viderekomne byr på mange nye og spennende oppskrifter fra både norske og utenlandske bryggerier. Du får oppskrifter fra for eksempel Brewdog, Nøgne Ø, Mikkeller og 7 Fjell Bryggeri. Og bakerst finner du selvsagt den uunnværlige ølbryggerordboka. I tillegg er boken spekket med tabeller, illustrasjoner og flotte bilder.

Dette er en perfekt gave til ølentusiaster – eller en strålende mulighet for deg som er interessert i ølbrygging, til å bli enda mer opplyst innen ølets og ølbryggingens verden.

Bestill Brygg mer øl! med Klikk&Hent her:

Spar kr 49,- med Klikk&Hent (ord. pris 399,-)